Οι διαγωνιζόμενοι επιστρέφουν σήμερα (28/2) στις κουζίνες του MasterChef στο Star προκειμένου να δουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Τατιάνας Χαρτάτι αλλά και τις υπόλοιπες αποχωρήσεις, η μπλε ομάδα μετρά πια την απώλεια τριών μελών της.

Ωστόσο ένας διαγωνιζόμενος επιστρέφει κι αυτό φέρνει χαρά στους συμπαίκτες του! Έτσι 20 υποψήφιοι θα συνεχίσουν τον σκληρό ανταγωνισμό προκειμένου ένας από αυτούς να φτάσει στο έπαθλο των 50.000 ευρώ του MasterChef 2022!

H νέα εβδομάδα ξεκινά με την δοκιμασία του Mystery Box! Μαζί με αυτή όμως αρχίζει και η πρώτη θεματική εβδομάδα της σεζόν με θέμα την ελληνική κουζίνα!

Γευστικές αναμνήσεις, ελληνικά προϊόντα και εξελιγμένη ελληνική γαστρονομία μπαίνουν στο προσκήνιο.

Η νίκη στη δοκιμασία του Mystery Box, αλλά κυρίως τα πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί, είναι για όλους σημαντικά.

Πόσο θα επηρεάσουν οι επιλογές του νικητή το τελικό αποτέλεσμα;

Στο Tεστ Δημιουργικότητας, για κάποιους η νίκη είναι μονόδρομος! Άλλωστε ποιος είναι αυτός που δεν θέλει την κάρτα ασυλίας; Μην ξεχνάμε ότι είναι πλέον διαθέσιμη μετά τη χρήση της μόνιμης κάρτας ασυλίας από τη Φανή Ζιώγα για τον Βασίλη Μπόλλο.

Το τρίτο Mystery Box θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία που θα οδηγήσει τον νικητή ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους, πριν το επόμενο τεστ δημιουργικότητας. Η σημερινή μαγειρική δοκιμασία του MasterChef 6 θα φέρει τους διαγωνιζόμενους σε δύσκολη θέση, με την κριτική να είναι αυστηρή και όλα να κρίνονται στις λεπτομέρειες.