Πιάτα εμπνευσμένα από τις πιο όμορφες αναμνήσεις που έχουν οι επίδοξοι chefs του MasterChef με τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι το ζητούμενο του τελευταίου Mystery Box της χρονιάς.

Οι διαγωνιζόμενοι όταν άνοιξαν το κουτί αντίκρισαν μια μαύρη συσκευή. Μέσα από την οθόνη εμφανίστηκαν μέλη της οικογένειάς τους και εκείνοι δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους.

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ όμως και λίγο αργότερα άνοιξαν οι πόρτες του διαγωνισμού μαγειρικής του Star και «εισέβαλαν» στο πλατό οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι με τους έξι φιναλίστ να τρέχουν στην αγκαλιά τους.

Η Καλλιόπη βρίσκεται ήδη στη χρυσή τετράδα του διαγωνισμού μαγειρικής. Οι υπόλοιποι πέντε συμπαίκτες της θα μαγειρέψουν έχοντας αυτή τη φορά μεγάλη υποστήριξη από τον εξώστη.

Στο τέλος της δοκιμασίας θα γνωρίζουμε ποιος από αυτούς δε θα καταφέρει να φτάσει στους «5» καλύτερους του MasterChef 2022 και το ταξίδι του θα σταματήσει εδώ.

Ο Νικήτας, o Γιάννος, ο Παναγιώτης και ο Χριστόφορος ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef!

Ο διαγωνισμός φτάνει στο τέλος του και η αγωνία κορυφώνεται. Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και ο παίκτης που δεν πέρασε στην τελική 5άδα είναι ο Χριστόφορος.

Στην τελική πεντάδα πέρασε ο Παναγιώτης, η Καλλιόπη, ο Γιάννος, ο Νικήτας και η Ελπίδα.

Οι επίδοξοι μάγειρες θα βάλουν τα δυνατά τους για να ετοιμάσουν πιάτα γεμάτα αγάπη, να ξαναζωντανέψουν τις μαγειρικές τους αναμνήσεις και να διεκδικήσουν μια θέση στην τελική 4άδα του φετινού διαγωνισμού.