Η Καλλιόπη Μπεζαντέ κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στην προηγούμενη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου στο Masterchef και προκρίθηκε στην τελική τετράδα του MasterChef 2022!

 

Για τους υπόλοιπους πέντε συμπαίκτες της ο δρόμος για μια θέση στην τελική πεντάδα του MasterChef περνά από την τελευταία δοκιμασία του Mystery Box, που αυτή τη φορά είναι γεμάτο συγκίνηση, μνήμες και αγάπη.

Οι αναμνήσεις είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες, που επηρεάζουν τη μαγειρική και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να φέρουν τις αναμνήσεις, που τους συνδέουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, στα πιάτα τους.

Σε αυτή τη δοκιμασία, ωστόσο, δε θα είναι μόνοι. Η κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής του Star γεμίζει και πάλι, αλλά αυτή τη φορά με τα πιο αγαπημένα πρόσωπα των διαγωνιζόμενων, που έρχονται να προσφέρουν την υποστήριξη τους και να τους εμψυχώσουν.

Νέα εβδομάδα ξεκινά και στο επίκεντρο αυτή τη φορά βρίσκεται η ανάμνηση, ενώ στο πλατό θα βρεθούν και τα αγαπημένα πρόσωπα των διαγωνιζομένων, γεγονός που θα προκαλέσει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.

Πολλοί από τους παίκτες πανικοβάλλονται κατά τη διάρκεια της απαιτητικής δοκιμασίας, έχοντας ως αντίπαλο όχι μόνο τον χρόνο, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό.

Κάποιοι θα αποφασίσουν να “προκαλέσουν” την τύχη τους, πιστεύοντας πως ο τολμών νικά, ενώ κάποιοι θα ακολουθήσουν τον πιο “ασφαλή” δρόμο για τη νίκη, με στόχο το πολυπόθητο έπαθλο.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα και η δυσκολία θα είναι μεγάλη.