Και ενώ τα μαγειρέματα στο MasterChef συνεχίζονται, ήρθε και η δύσκολη ώρα για τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας!

Ωστόσο όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν διάφορες σκέψεις για τη διαδικασία. Όμως και τα συναισθήματα τους διαφέρουν αφού ο καθένας πρέπει να σκεφτεί πρώτα ατομικά και έπειτα ομαδικά.

Όπως είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο στο Star ο Δημήτρης, είναι πια ο αρχηγός της μπλε ομάδας, ενώ η Φανή έρχεται στο συμβούλιο ως μέλος της κόκκινης ομάδας και ο Γιάννος ως μέλος της μπλε ομάδας.

Masterchef: Ποιος είναι ο νικητής;

Οι τρεις σεφ καλούνται να πουν ποιος θα είναι ο νικητής. Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς αλλά και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν στα χέρια τους το όνομα της νικήτριας ομάδας. Τόσο οι κόκκινοι όσο και οι μπλε χρειάζονται την νίκη γιατί κανείς δεν θέλει να μπει στη δυσάρεστη διαδικασία της ψηφοφορίας. Ωστόσο οι αλλαγές που έκανε ο Δημήτρης έφερε εντάσεις αλλά και διαφωνίες στην ομάδα και αυτό σίγουρα θα βγει στα πιάτα κάποια στιγμή.

Όταν ανακοινωθεί η ομάδα που κερδίζει οι νικητές θα… ξεφαντώσουν αλλά οι ηττημένοι θα έχουν γκρίνια μεταξύ τους.  Ωστόσο τα πλεονεκτήματα του αρχηγού και οι επιλογές του θα φέρουν αντιδράσεις. Όπως όλοι ξέρουμε, οι νικητές θα περάσουν χαλαρές στιγμές και μία ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία με τον Γιάννη Αποστολάκη. Η ηττημένη ομάδα καλείται να διαγωνιστεί στη Δοκιμασία Ασυλίας, που ακολουθεί.

Την πικρή γεύση της ήττας ωστόσο, έρχεται να «γλυκάνει» ο καλεσμένος pastry Chef, Μπάμπης Ζιντίλης.