Οι 8 κορυφαίοι του MasterChef βρίσκονται στο συμβούλιο της εβδομάδας, προκειμένου να μάθουν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας.
H ομάδα που έχασε στην ομαδική δοκιμασία στο MasterChef ήταν η κόκκινη. Ωστόσο, τα «τείχη» υψώνονται και πάλι στη Δοκιμασία Ασυλίας, που ακολουθεί και θα διεξαχθεί σε δύο γύρους.
Μπορεί η αγωνία να χτυπά κόκκινο, αλλά δε λείπουν και οι αστείες στιγμές όπως αυτή με τους παίκτες της Μπλε Ομάδας.

Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής του Star το παραδέχτηκαν και αποκάλυψαν πως μονάδα μέτρησης ήταν το… δάχτυλο της Καλλιόπης.

Όταν το άκουσαν αυτό οι κριτές, αλλά και οι παίκτες «λύθηκαν» στα γέλια!

Η διαφορά στα δυο πιάτα

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε πως τα κυρίως πιάτα με τον αστακό είχαν διαφορά. Τα σελσιφί της Μπλε Ομάδας ήταν πιο λεπτά από αυτά της Κόκκινης.

Από αυτή τη διαδικασία ένα μόνο μέλος της ομάδας θα πάρει ασυλία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα οδηγηθούν σε Δοκιμασία Αποχώρησης.

O Γιάννος και ο Πάνος θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν την ασυλία. Ο ηττημένος θα πάει κι εκείνος στη Δοκιμασία Αποχώρησης.
Τα μέλη της νικήτριας ομάδας, της μπλε γιόρτασαν την είσοδο τους στους επτά καλύτερους του φετινού διαγωνισμού παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη!

Οι παίκτες στο τελευταίο έπαθλο της χρονιάς, απόλαυσαν τις εξαιρετικές δημιουργίες του chef Νίκου Θωμά και της ομάδας του στο εστιατόριο του “Simul Gastronomic Situ”,βγνωρίζοντας από κοντά και τον νικητή του MasterChef 2019, Μανώλη Σαρρή.
Οι διαγωνιζόμενοι ενθουσιάστηκαν με το εστιατόριο και τα πιάτα που δοκίμασαν, ενώ άκουσαν προσεκτικά τις συμβουλές του Μανώλη Σαρρή.

«Το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε και συνεχίζετε να κάνετε είναι να αναλύουμε πάρα πολύ τι θα έρθει μετά, τι θα μαγειρέψω… Εγώ σκεφτόμουν εκείνη την ώρα και πήγαινα με το flow γενικότερα! Επίσης το βασικό είναι να το ευχαριστιέστε! Είναι πάρα πολύ βασικό!» τους είπε ο νικητής του MasterChef 2019.