Ο παίκτης του Masterchef Σταύρος Λορέντζος έβαλε τα κλάματα στο επεισόδιο της Πέμπτης στο Star.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας που είχε να κάνει με τη ζαχαροπλαστική, ο νεαρός διαγωνιζόμενες θυμήθηκε τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή. «Η σχέση μου με τα γλυκά είναι καλή, ο πατέρας μου ήταν ζαχαροπλάστης. Ο μπαμπάς έχει «φύγει» αλλά μαγειρεύω για αυτόν σήμερα» ανέφερε ο Σταύρος.

Masterchef: Συγκίνηση για τον σεφ

«Ο πατέρας μου ήταν ο καλύτερος ζαχαροπλάστης στην Αίγινα, έφτιαχνε τα πιο ωραία γλυκά» είπε στην κάμερα του MasterChef ο διαγωνιζόμενος και ξέσπασε σε λυγμούς. «Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν. Ελπίζω να με βλέπει» συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια.

Ο Σταύρος μίλησε και για την κορούλα του που σιγά σιγά μεγαλώνει. «Η μικρή μου κόρη τώρα έχει αρχίσει να λέει “μπαμπά, μπαμπά”, οπότε θα αρχίσει να ζητάει και γλυκά τώρα. Είναι η ζωή μου όλη» ανέφερε.

 

Ο Σταύρος Λορέντζος και η Ελισάβετ Κοντοκώστα ήταν οι δύο παίκτες που έφτασαν πιο κοντά στη νίκη.

Σύμφωνα όμως με την ανακοίνωση των τριών κριτών του MasterChef, εκείνη που παρουσίασε την καλύτερη προσπάθεια ήταν η Ελισάβετ με αποτέλεσμα να πάρει την ασυλία και να συνεχίσει ήρεμη στον διαγωνισμό αφού δεν θα βρεθεί στην διαδικασία της ψηφοφορίας στο επόμενο επεισόδιο.