Ο μικρός… Δημήτρης του MasterChef κάθεται και κλαίει γιατί οι υπόλοιποι συμπαίκτες του από το ριάλιτι μαγειρικής δεν τον παίζουν! Δε νομίζουμε βέβαια ότι είναι τυχαίο αφού συνηθίζει να καλλιεργεί ένα κλίμα περίεργο μέσα στο παιχνίδι. Ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας φαίνεται ότι προσπάθησε να πάει διαβασμένος στο παιχνίδι αλλά μάλλον δεν του βγήκε! Έτσι μόνο με τη συμπεριφορά του κατά τη γνώμη μας, κατάφερε να είναι προτεινόμενος ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους προς αποχώρηση του MasterChef 2022.

Κατά τη δοκιμασία του πιάτου αντιγραφής στο Star, σχεδόν κανένας συμπαίκτης του δε βρέθηκε στο πλευρό του για να τον στηρίξει.

Μιλώντας στην κάμερα, ο Δημήτρης δεν άντεξε και ξέσπασε: «Τυράκι, φάκα, κανένας δεν το αντιλαμβάνεται. Ρε εσείς ακούτε έναν μάγειρα να λέει στον εξώστη, “Γρηγόρη σε παρακαλώ μίλα μου”, δεν πετάγεται κανένας να πει “Ρε είμαι κι εγώ εδώ!”. Είμαστε στο ίδιο σπίτι, πίνουμε έναν καφέ. Καλά, που δεν πίνουμε και καφέ με κανέναν… Κάθομαι μόνος μου».
«Είχα την εμπειρία σαν μάγειρας για να μπορέσω να βγάλω το πιάτο. Ήθελα να δω αν θα φιλοτιμηθεί κανείς να πει: “Ρε μ@%@κα είμαι κι εγώ εδώ”. Τίποτα… Ζήτησα τη βοήθεια του αρχηγού της αντίπαλης ομάδας. Τι ειρωνεία! Δεν πειράζει, μην το κάνουμε δράμα ούτε μελό. Απλώς είναι κάτι που με έχει ενοχλήσει στο μαγειρικό κομμάτι και θα το ξεπεράσω. Έχω περάσει δυνατά πράγματα», συμπλήρωσε φορτισμένος ο διαγωνιζόμενος, ζητώντας από τον δημοσιογράφο να διακόψουν.