Στο επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε χτες (11/3), υπήρχε λίγο απ όλα! Πιάτο αντιγραφής, ψηφοφορίες, αποχώρηση και… μαλλιοτραβήγματα. Όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά βέβαια!

Οι παίκτες του φετινού ριάλιτι μαγειρικής του Star πρέπει να έχουν περάσει από casting του τύπου ποιος είναι ο χειρότερος παίκτης… ever! Εδώ θα πρέπει να πούμε ένα μπράβο στην παραγωγή που τα έχει καταφέρει να βάλει μέσα απ’ όλα τα καλούδια!

Έναν τέτοιο χαμό σαν τον χτεσινό πρέπει να είχαν κατά νου οι ιθύνοντες όταν σχεδίαζαν το παιχνίδι ή αλλιώς διαγωνισμό όπως θέλουν να τον λένε οι κριτές.

Το κλίμα κατά τη χτεσινή ψηφοφορία των μπλε ήταν αυτό που λέμε βαρύ. Αυτή τη φορά ακόμα και ο εξώστης, δεν έμεινε αμέτοχος στην αναταραχή.

Ο Νικήτας και η Ελισάβετ ήρθαν σε σύγκρουση για το πολυσυζητημένο γλυκό, καθώς ο μάγειρας δεν ένιωσε υποχρεωμένος να τη βοηθήσει. «Γιατί δεν πήγε ο Δημήτρης να βοηθήσει στο γλυκό; Τι έκανε;» είπε στην κάμερα ενώ όταν τον κάρφωσε τόνισε πως «είναι καθαρά προσωπικό». Τουλάχιστον ειλικρινής…

Η ομάδα αποφάσισε ότι ο Δημήτρης και η Ελισάβετ θα παλέψουν για τη θέση τους στο “MasterChef” παρέα με τη Βασιλική.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε τον λόγο στον εξώστη, ο Γιάννος είπε: «Δεν μ’ άρεσε αυτό που έκανε η Βασιλίκη βάζει ένα μαχαίρι στην πλάτη της φίλης σου, μετά αλλάζεις την ψήφο σου…».

Αμέσως μετά, προσπάθησε να υποστηρίξει την Ελισάβετ λέγοντας στον Νικήτα: «Άφησες τη Βασιλική μόνη της, δεν σκέφτηκε κανείς να τη βοηθήσει;». Η ομάδα των κόκκινων δεν συμφώνησε ωστόσο με την άποψή του, θεωρώντας πως ο Γιάννος μιλά με άλλου είδους κριτήρια.

«Να σε ρωτήσω κάτι Γιάννο, αν αύριο είσαι head chef σε μία κουζίνα, και ο φίλος σου βγάλει ένα λάθος πιάτο, το να του αποδώσεις ευθύνες, είναι μαχαιριά στην πλάτη του;» του απάντησε η αρχηγός των μπλε, η Βασιλική.