Ο γνωστός γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης που πρόσφατα το απολαύσαμε στο Masterchef στο ρόλο του κριτή, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και κατακεραύνωσε πασίγνωστο παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής του Star!  Ο λόγος για τον Δημήτρη Ταϊρίδη ή αλλιώς Μπόμπαινα,  για τον οποίο ο γνωστός μάγειρας έστειλε μήνυμά στην παραγωγή του MasterChef, γράφοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να τον μαζέψουν.

«Παρακολούθησα σχολαστικά το χθεσινό επεισόδιο του master chef. Είδα μια τρομακτική τοξικότητα εκ μέρους του διαγωνιζόμενου Δημήτρη ή μπομπαινα όπως αυτοαποκαλείται εκμεταλλευόμενος την φήμη της ταβέρνας της μητέρας του.

Μια τοξικότητα καταστροφική. Εμπαίζει τους νεαρούς άπειρους παίχτες που μεταξύ μας στερούνται εμπειριών. Και δημιουργεί ένα κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας κάνοντας στρατηγικές ανύπαρκτες και χαλώντας την θετική ενέργεια του συνόλου.

Ακόμα και οι κριτές αρνούνται να τον ακούσουν και να εμπλακούν στο αρνητικό κλίμα. Γιατί όμως έτσι; Δείχνει να είναι ένας καλός μάγειρας που υπερέχει μαγειρικά από πολλούς άλλους παίχτες. Μπορεί να μαγειρέψει και είναι ένας υποψήφιος νικητής. Τι χρειάζονται όλα αυτά;

Προτείνω στην παραγωγή να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βίντεο με την γνώμη του και την ολοφάνερη εχθρότητα προς τα πάντα. Αν μπορούσε θα καθαιρούσε τους κριτές να γίνει αυτός κριτής στην θέση τους. Αλίμονο σ’ όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα.

Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ έναν διαγωνισμό μαγειρικής όχι στον πόλεμο Ουκρανίας Ρωσίας», έγραψε ο Ηλίας Μαμαλάκης.