Μετά τις αλλαγές που έκανε στο επεισόδιο του Masterchef της Τετάρτης 9/3 ο Μάριος, η Βασιλική είναι πλέον η νέα αρχηγός της μπλε ομάδας, στην οποία πια ανήκει ο Τζόναθαν και όχι ο Γιάννος που επέστρεψε στην κόκκινη ομάδα.

Μετά την ήττα της στην 4η Ομαδική Δοκιμασία, την μπλε ομάδα περίμενε το συμβούλιο!

Η Βασιλική ως αρχηγός του ριάλιτι μαγειρικής του Star έπρεπε να διαλέξει το πλεονέκτημά της: Να δώσει ασυλία ή να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η παίκτρια, ύστερα από πολλή σκέψη και εσωτερική «μάχη» με τον εαυτό της αποφάσισε πως θα υποδείξει την ίδια ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

«Είναι φως φανάρι πως η Ελισάβετ πρέπει να είναι υποψήφια για αποχώρηση. Κανένα άλλο πιάτο δεν είχε πρόβλημα από την ομάδα μας, αλλά δεν μπορώ να της το κάνω αυτό. Είναι πολύ φίλη μου και με έχει στηρίξει και εκείνη» είπε στην κάμερα του διαγωνισμού.

 

Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο, η αρχηγός φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να πάρει την ευθύνη επάνω της, να αναδείξει τον εαυτό της ως την πρώτη υποψήφια για αποχώρηση και να αφήσει, χωρίς να το θέλει, «μετέωρη» τη φίλη της Ελισάβετ. Δε θεωρούσε δίκαιο, όπως είπε, να τη δώσει την ασυλία.

Η απόφασή της αυτή είχε μεγάλο αντίκτυπο στην Ελισάβετ, η οποία ένιωσε προδομένη από τη φίλη της και πλάνταξε στον «αέρα» του MasterChef όσο… δεν έχει κλάψει άλλος ως τώρα!