Τα αποτελέσματα από την τελευταία δοκιμασία ανάμεσα στην κόκκινη και την μπλε ομάδα, του MasterChef ανακοινώθηκαν χτες βράδυ (10/3) και νικήτρια ήταν η κόκκινη ομάδα, κάτι που δυσαρέστησε τους «μπλε», και κυρίως τον Δημήτρη Ταϊρίδη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στον πόντο και αυτό προκάλεσε μία δυσαρέσκεια όπως ήταν φυσικό…

Ο Μπόμπαινας όμως πληγώθηκε πολύ στο ριάλιτι μαγειρικής του Star! Μάλιστα δεν έδωσε το χέρι σε κανέναν και όταν ο Mάριος Λιόλιος πέρασε μπροστά του, εκείνος τον αγνόησε επιδεικτικά.

Ο Μάριος του είπε αμέσως, «είσαι καραγκιόζης μεγάλος».

«Περνάει ο Μάριος από μπροστά μου, δεν του δίνω το χέρι μου και ο λόγος δεν είναι γιατί δεν αποδέχομαι την ήττα μας. Είναι οι συμπεριφορές που έχουν στο σπίτι. Για άλλη μια φορά ο Ταϊρίδης ακούει ότι είναι καραγκιόζης γιατί είναι σταθερός», ανέφερε ο «Μπόμπαινας» στην κάμερα για τον εαυτό του.

«Πέρασε ο Γρηγόρης, που τον έχω υποστηρίξει και δεν μου έδωσε επίσης ούτε καν το χέρι του. Με αγνόησε, δεν τρέχει τίποτα, περάστε κι άλλοι. Ο Βαλέχας που δεν μου μιλάει εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες, ήρθε μπροστά για τις κάμερες να μου δώσει το χέρι και να μου πει τί; Ότι άλλα στο σπίτι και άλλα μπροστά στις κάμερες;» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

MasterChef: Η Ελισάβετ ένιωσε προδομένη από την Βασιλική

Μετά την ήττα της στην 4η Ομαδική Δοκιμασία, την μπλε ομάδα περίμενε το συμβούλιο!

Η Βασιλική ως αρχηγός του ριάλιτι μαγειρικής του Star έπρεπε να διαλέξει το πλεονέκτημά της: Να δώσει ασυλία ή να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η παίκτρια του Masterchef, ύστερα από πολλή σκέψη και εσωτερική «μάχη» με τον εαυτό της αποφάσισε πως θα υποδείξει την ίδια ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

«Είναι φως φανάρι πως η Ελισάβετ πρέπει να είναι υποψήφια για αποχώρηση. Κανένα άλλο πιάτο δεν είχε πρόβλημα από την ομάδα μας, αλλά δεν μπορώ να της το κάνω αυτό. Είναι πολύ φίλη μου και με έχει στηρίξει και εκείνη» είπε στην κάμερα του διαγωνισμού.

Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο, η αρχηγός φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να πάρει την ευθύνη επάνω της, να αναδείξει τον εαυτό της ως την πρώτη υποψήφια για αποχώρηση και να αφήσει, χωρίς να το θέλει, «μετέωρη» τη φίλη της Ελισάβετ. Δε θεωρούσε δίκαιο, όπως είπε, να τη δώσει την ασυλία.

Η απόφασή της αυτή είχε μεγάλο αντίκτυπο στην Ελισάβετ, η οποία ένιωσε προδομένη από τη φίλη της και πλάνταξε στον «αέρα» του MasterChef όσο… δεν έχει κλάψει άλλος ως τώρα!