Στο MasterChef του Star o Βασίλης Μπόλλος, ήταν εκείνος που κλήθηκε να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας και πλέον ο Χριστόφορος Κατσιάνας αποτελεί μέλος της μπλε ομάδας.

Την ώρα του συμβουλίου ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον Βασίλη για το πώς του φάνηκαν τα πλεονεκτήματα.

 

«Σεφ, όλοι κάναμε θεωρίες με τα πλεονεκτήματα. Λέγαμε ότι θα είναι ανταλλαγή, θα είναι επιλογή αρχηγού… τα πάντα είχαμε πει σεφ εκτός από αυτό. Άλλα λέμε στο σπίτι ότι θα γίνουν και άλλα γίνονται…» απάντησε ο Βασίλης.

Masterchef: Δημήτρη είσαι ευχαριστημένος από την ομάδα σου;

«Δημήτρη είσαι ευχαριστημένος από την ομάδα σου;» τον ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς και εκείνος όπως φάνηκε πήρε την τέλεια πάσα για να απαντήσει.

«Καταρχάς να πάμε λίγο πιο πίσω… Με βοήθησε και ο Βασίλης τώρα. Θεωρίες. Να σπάσουμε τρεις ομάδες, να αλλάξουμε αρχηγό, να πέσουνε λίγο οι μάσκες, να τα πούμε και ξεκάθαρα. Είχανε κανονίσει να κάνουνε τρεις εξάδες, δε βγαίνανε τα κουκιά, είμαστε 19… Δεν βγήκε το σενάριο. Δεν τα λέω εγώ τα είπε ο Βασίλης πριν από λίγο. Ας πέσουνε λίγο οι μάσκες…» είπε ο Δημήτρης.

Ωστόσο η απάντηση του Σωτήρη Κοντιζά ήταν επική: «Ωστόσο έχεις καταλάβει ότι έχεις καταφέρει να τους ενώσεις; Είναι όλοι εναντίον σου».

Ο Δημήτρης ως αρχηγός άκουσε από τον Σωτήρη Κοντιζά τι κερδίζει: Να δώσει ασυλία όπου θέλει και να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Προς έκπληξη όλων ο Δημήτρης επέλεξε να δώσει την ασυλία στον εαυτό του και να δώσει για πρώτο υποψήφιο τον Πέτρο!