Στο επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε χτες ηττημένη ομάδα ήταν η Μπλε και οι εντάσεις δεν έλειψαν! Πρωταγωνιστής για μία ακόμα φορά ο Δημήτρης Ταϊρίδης που προκαλεί συνεχώς με την συμπεριφορά του!

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ως αρχηγός της εβδομάδας στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, είχε στα χέρια του δύο πλεονεκτήματα για τη δοκιμασία αποχώρησης. Έπρεπε να δώσει την ασυλία σε κάποιον παίκτη αλλά και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Για υποψήφιο επέλεξε τον Πέτρο Ανδρουλιδάκη καθώς είχε μεγάλη ευθύνη για το ψάρι που δεν πέτυχε.

Masterchef: Έπεσανα από τα… σύννεφα!

Ωστόσο η απόφασή του για την ασυλία πραγματικά έκανε άπαντες να πέσουν από τα σύννεφα! Ο μάλλον… θρασύτατος Δημήτρης, αντί να δώσει την ασυλία στον Γιάννο όπως είχε πει, για να τον προστατέψει που τον πήρε από την Κόκκινη Ομάδα, ο ίδιος επέλεξε να την κρατήσει για αυτόν.

Οι συμπαίκτες του πάγωσαν στο άκουσμα! Μάλιστα κάποιοι από αυτούς σχολίασαν λέγοντας: «Π..α πρέπει να πω κάτι για να μη μαγειρέψω», «Ήταν σαν να βυθιζόμαστε σε ένα πλοίο κι ο καπετάνιος να παίρνει πρώτος τη βάρκα για να φύγει», «έχω πάθει σοκ τώρα», «δεν περίμενα κάτι περισσότερο, το χάρηκα για να καταλάβουν ποιος είναι ο Μήτσος».

Ο Δημήτρης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θέλει να παίξει και στρατηγικά και να δει πως θα κινηθούν οι συμπαίκτες του στη ψηφοφρία για την αποχώρηση.