Οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef  του Star έμειναν άφωνοι με το σκηνικό που έστησε ο «Μπόμπαινας»!  Συγκεκριμένα ο ίδιος, μετά την ανακοίνωση των κριτών ότι δεν θα αποχωρήσει από το διαγωνισμό, επέστρεψε στο σπίτι. Όμως ο μάγειρας που νομίζει ότι όμοιος του δεν υπάρχει, έστησε ένα σκηνικό που όμοιο δεν έχει ξαναγίνει.

Μπήκε στο σπίτι με νεύρα, δεν μίλησε σε κανένα από τους συμπαίκτες του κι άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του. Όλοι απόρησαν για όσα έκανε και γελούσαν αμήχανα γιατί δεν ήξεραν που αποσκοπεί.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ταϊρίδης άρχισε να μαζεύει επιδεικτικά τα πράγματά του.

«Το όλο σκηνικό είναι για γέλια», σχολίασε η Φανή, με τον «Μπόμπαινα» να δηλώνει: «Είμαι περίεργος όταν βγω έξω από το MasterChef να ακούσω το σχόλιο του καναπέ, της κλίκας, των σκοτεινών δωματίων του σπιτιού, τα κέντρα λήψεων κι αποφάσεων, Ελπίδα, Νικήτας και συμπαραμαρτούντες».

Αυτός που εκνευρίστηκε περισσότερο με τη συμπεριφορά του Δημήτρη ήταν ο Μάριος.

 

Ο Δημήτρης εμφανίστηκε μπροστά τους συμπαίκτες του, κι «έδειξε τα δόντια του»:

«Με υποβαθμίζουν, με λένε παλιάς κοπής μάγειρα.

Μειώνουν τις ικανότητές μου, με προσβάλουν.

Με παραγκωνίζουν και πετούν το φαγητό που φτιάχνω.

Δηλαδή να μην τα κάνω αυτά στην κάμερα και να λέω γεια σας και πίσω από τις κάμερες πάρε να ‘χεις.

Όχι πάρε να ‘χεις και μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Στο τέλος έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του:

«Προς όλους. Πόλεμο θέλετε; Πόλεμο θα έχετε!».

 

Masterchef: Ποιος αποχώρησε;

Στο μεταξύ στον τάκο βρέθηκαν στο ριάλιτι μαγειρικής MasterChef του Star ο Γιώργος, η Βασιλική και ο Δημήτρης ο Μπόμπαινας αντικαταστάτης της Καλλιόπης μετά από την επιλογή της Ελπίδας να τη σώσει με την κάρτα ασυλίας της.

Στην πορεία ακολούθησε η δοκιμασία αποχώρησης με τους τρεις παίκτες να πρέπει να αντιγράψουν όσο καλύτερα μπορούν το πρωτότυπο πιάτο, ούτως ώστε να φτάσουν ακόμα ένα βήμα πιο πέρα στο μαγειρικό διαγωνισμό και να πείσουν τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο Γιώργος ήταν αυτός που τελικά αποχώρησε από το ριάλιτι.