Καλλιόπη, Φανή, Μάριος, Παναγιώτης, Δημήτρης και Βασίλης φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές, έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να παραμείνουν στο σπίτι του MasterChef 2022.

Οι έξι παίκτες του reality μαγειρικής του Star μετά τη δοκιμασία αποχώρησης στάθηκαν μπροστά από τους κριτές που βαθμολόγησαν τα πιάτα τους και περίμεναν να ακούσουν τα αποτελέσματα.

MasterChef 2022: Ένα πιάτο αντιγραφής με απαιτητικές τεχνικές

«Είχατε 75 λεπτά στη διάθεσή σας για να κάνετε μια πιστή αντιγραφή πιάτου, τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση. Σας δυσκόλεψε και σας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Ήταν η δεύτερη πάρα πολύ κακή μέρα παιδιά. Δε φάγαμε κάτι σωστό. Όλοι κάνατε λάθη. Ψάξαμε να βρούμε αυτόν με τα περισσότερα λάθη», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

 

«Το πρώτο πιάτο που θα ανακοινώσω θα είναι και το πιο αδύναμο πιάτο. Ο δημιουργός του θα είναι αυτός που θα φύγει. Ανάμεσα σε όχι καλές προσπάθειες, η πιο κακή προσπάθεια ανήκει στον Δημήτρη», πρόσθεσε ο Δημήτρης.

 

Ο «Μπόμπαινας» μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε: «Δε θα στείλω γράμμα. Εκτός από τον Γιάννο, τη Βασιλική και τον Τζόναθαν δε θέλω με κάποιον άλλο να έχω επαφές εκτός MasterChef 2022. Όλοι οι άλλοι απολύεστε».

Υπήρξε όμως μία ανατροπή λίγο πριν ο Δημήτρης παραδώσει τη μαύρη ποδιά. Τον λόγο πήρε ο Βασίλης Βαλέχας λέγοντας: «Θέλω να ανακοινώσω την οικειοθελή μου αποχώρηση από τον διαγωνισμό. Θέλω να φύγω εγώ και όχι ο Δημήτρης. Δεν έχει να κάνει με τη σχέση μου με τον Δημήτρη, αλλά με ένα προσωπικό μου πρόβλημα. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω όσο είμαι στο παιχνίδι. Έχει να κάνει με τον χώρο στον οποίο εργάζομαι».

«Ο Δημήτρης πρέπει να θυμάται ποιος τον έσωσε, αν και πιστεύω πως στις επόμενες 2-3 αποχωρήσεις θα φύγει από τον διαγωνισμό. Είμαι 100% σίγουρος. Δεν μπορεί να δώσει άλλα. Του έχει κάνει κακό όλο αυτό που έχει δημιουργήσει με τις ίντριγκες. Ότι και να κάνει δεν τη γλιτώνει», πρόσθεσε on camera o Βασίλης Βαλέχας.

Οι κριτές λυπήθηκαν γι’ αυτή την εξέλιξη μιας και όπως του είπαν είχε δρόμο στον διαγωνισμό. Ο Βασίλης δε χαιρέτησε τον «Μπόμπαινα» διότι όπως είπε τον είχε αποκαλέσει διπρόσωπο.