Η χαμένη ομάδα στην Ομαδική Δοκιμασία του MasterChef ήταν η μπλε, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, η οποία τώρα πρέπει να καταλογίσει τις ευθύνες στο ριάλιτι μαγειρικής του Star και αυτής της ήττας και να ψηφίσει ανάλογα.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ως αρχηγός της ομάδας, όρισε ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Σταύρο Λορέντζο ενώ ο Νικήτας Μπατσικούρας κατάφερε να κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας και δεν μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

Οι συνεχόμενες ήττες έχουν κλονίσει τις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της μπλε ομάδας και η ψηφοφορία εκτυλίσσεται σε τεταμένο κλίμα, φέρνοντας και πάλι εντάσεις και διαφωνίες στο προσκήνιο.

Ποιοι θα είναι εκείνοι που θα ακολουθήσουν τον Σταύρο Λορέντζο στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση καλούνται να αντιγράψουν, όσο καλύτερα μπορούν, το πιάτο των καταξιωμένων pastry chef Γιάννη Κίκιρα και Ευγένιου Βαρδακαστάνη, αν θέλουν να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

 

Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τη συνταγή και να επιδείξουν ψυχραιμία και συγκέντρωση, αφήνοντας πίσω τους τη συναισθηματική φόρτιση της ψηφοφορίας.

Στο τέλος της ημέρας, η αποχώρηση θα φέρει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς άλλος ένας διαγωνιζόμενος θα κλείσει την πόρτα της κουζίνας του MasterChef 2022.

 

Οι δυο ομάδες, του Masterchef κόκκινη και μπλε, φτάνουν στο συμβούλιο και περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα της Ομαδικής Δοκιμασίας στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε (17/3).

Μετά τις επιλογές του Γιάννου Σδούγκα, ως νικητή του Tεστ Δημιουργικότητας, ο Τζόναθαν Χάρνετ επέστρεψε στην κόκκινη ομάδα και η Φανή Ζιώγα στην μπλε, ενώ αρχηγός της μπλε ομάδας ορίστηκε και πάλι ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Στην πέμπτη Ομαδική Δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής του Star, οι δυο ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν με θέμα τη fusion μαγειρική, συνδυάζοντας προϊόντα τεσσάρων διαφορετικών χωρών με ελληνικά προϊόντα και την ελληνική κουζίνα.