Λεωνίδας

MasterChef: Αλλαγές ανακοίνωσε ο Κουτσόπουλος

Συντάκτης: Mediatime News

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά στο MasterChef 2022 ή μάλλον ξεκίνησε η πρώτη θεματική εβδομάδα που θα ολοκληρωθεί στο MasterClass, την ερχόμενη Κυριακή.

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά στο MasterChef 2022 ή μάλλον ξεκίνησε η πρώτη θεματική εβδομάδα που θα ολοκληρωθεί στο MasterClass, την ερχόμενη Κυριακή.

Οι 19 επίδοξοι σεφ του Star θα πρέπει να ασχοληθούν με την ελληνική κουζίνα. Υπεύθυνη για τα προϊόντα που βρίσκονται στο Mystery Box είναι η Γιώτα Κουφαδάκη, η οποία ήρθε από τη Χαλκιδική για ξεκινήσει η θεματική εβδομάδα.

«Πριν ξεκινήσουμε να θυμίσω το εξής. Η κάρτα ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη. Είναι στα χέρια μας και ψάχνει και πάλι νικητή. Ο χρόνος που θα έχετε στη διάθεσή σας θα είναι 60 λεπτά», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πριν την έναρξη της δοκιμασίας

Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο MasterChef 6

«Πέρυσι είχαμε κάποιες θεματικές εβδομάδες, φέτος θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα, ξεκινώντας από το Mystery Box και φτάνοντας μέχρι και το Master Class, όλη η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη κάπου… Θα κάνουμε θεματικές εβδομάδες. Και με τι θα ξεκινήσουμε;

Θα ξεκινήσουμε με αυτό που αγαπάμε πολύ και αξίζει να τονιστεί, να δούμε να μάθουμε και να θυμηθούμε την ελληνική κουζίνα», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

MasterChef: O Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του Κουτσόπουλου

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha και στην Όλγα Λαφαζάνη τόσο για το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, στο οποίο είναι κριτής  όσο και για τον συνάδελφο και φίλο, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο ίδιος απάντησε στην ερώτηση αν είχε στοματικές διαταραχές μετά από δοκιμασία του παιχνιδιού του Star ενώ σχολίασε και τον παίκτη του παιχνιδιού, Γρηγόρη.

«Το MasterChef είναι διαγωνισμός οπότε σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός. Οπότε θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις στο διαγωνιστικό μέρος. Είμαστε μαθημένοι στις δοκιμασίες, έχουμε σκληρό στομάχι. Πρώτα ο Θεός να τελειώσουμε φέτος και θα δούμε. Σίγουρα θέλω να γίνει έβδομος κύκλος, αφού περνάμε πολύ ωραία! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε μια ψύξη αλλά όλα καλά, ευτυχώς» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Exit mobile version