Οι 12 επίδοξοι μάγειρες του MasterChef έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να γίνουν κάτοχοι του silver award με χρηματικό έπαθλο τα 10.000 ευρώ.

«Ιδιαίτερα ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα. Είχατε στη διάθεσή σας 90 λεπτά για να φτιάξετε τρία πιάτα. Ένα γλυκό και δύο αλμυρές παρασκευές. Πάμε στις καλές προσπάθειες. Να περάσουν μπροστά ο Γιάννος και η Φανή», είπε αρχικά ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής του Star Πάνος Ιωαννίδης.

«Το πρωτότυπο με το πιάτο του Γιάννου ήταν ότι δεν υπήρχε πουθενά ζωική πρωτεϊνη. Ήταν ένα μενού με λαχανικά και πολύ όμορφη παρουσίαση. Πολύ όμορφη παρουσίαση και ωραίες ιδέες είχε και το πιάτο της Φανής», πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και στη συνέχεια ανακοίνωσε το όνομα του νικητή. «Οι τρεις μπουκίτσες που αξίζουν 10.000 ευρώ είναι αυτές του Γιάννου».
«Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί. Θα βάλω στην άκρη ένα ποσό για το δικό μου μαγαζί», δήλωσε ο Γιάννος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

 

MasterChef: Ο Μάριος απειλεί τον Πάνο Ιωαννίδη

Στο τέλος της μέρας αυτός με τη χειρότερη προσπάθεια θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Το ζητούμενο της δοκιμασίας, αυτή τη φορά, ήταν τρία πιάτα, που έκρυβαν όμως μια σημαντική ιδιαιτερότητα στην εκτέλεση και την παρουσίασή τους.

Τα χειρότερα πιάτα τα είχε ο Σταύρος και ο Μάριος.

«Πολύ ζόρικη, πολύ τρέξιμο! Ήταν μία πολύ δύσκολη δοκιμασία. Αν έχανες κάτι θα είχες πρόβλημα!» είπε αρχικά ο Μάριος στον Πάνο Ιωαννίδη και τότε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε: «Ακούστηκε λίγο απειλητικό αυτό!».