Όπως κάθε χρόνο σε κάθε κύκλο του ριάλιτι, έτσι και φέτος στον έκτο κύκλο του MasterChef θα δούμε κάποιους από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει να επιστρέφουν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής στο STAR.

Οι παίκτες που είναι μέσα στο σπίτι αλλά και οι τηλεθεατές υποψιάζονται ότι αυτοί που θα μπουν, δεν θα κρατούν ρόδα… μυρωμένα. Μπαίνουν στο σπίτι όχι λόγω του μαγειρικού τους ταλέντου ούτε γιατί έφυγαν νωρίς που λέει και η Αρβανιτάκη.

Προφανώς και μπαίνουν οι συγκεκριμένοι για να γίνει και πάλι χαμούλης, να κάνουν το σόου τους και φυσικά το κανάλι της Κηφισιάς να τσιμπήσει νουμεράκια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτές οι επιστροφές θα φέρουν τα πάνω κάτω στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής και ενδιαφέρον θα έχουν οι αντιδράσεις των ήδη υπάρχοντών στο σπίτι.

Είναι βέβαιο ότι οι παίκτες μπαίνουν για να ταράξουν τα σχετικά «λιμνάζοντα» νερά του ριάλιτι μαγειρικής. Γιατί καλά να το λέμε διαγωνισμό, αλλά ως ριάλιτι λανσάρεται από τον σταθμό. Και βέβαια μπορεί αυτό να μην αρέσει σε κανέναν από τους τρεις κριτές ως τίτλος αλλά η αλήθεια είναι πάντα σκληρή.

MasterChef: Αυτοί οι παίκτες μπαίνουν και πάλι!

 

Και επανερχόμαστε γιατί στο τέλος δεν θα σας πούμε ποιοι θα μπουν.

Θα μπουν όλοι όσοι έχουν φύγει μέχρι σήμερα και δεν τους λες και λίγους. Αυτοί είναι οι εξής: Αναστασία Ντιμιτρουκ, Βασίλης Βαλέχας, Βασιλική Δροσάτου, Γιώργος Μελανδίνος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Ταϊρίδης, Ελπίδα Μορφούλη, Νίκος Μπέρκας, Πέτρος Ανδρουλιδάκης, Στάθης Ταπραντζής, Τατιάνα Χαρτάτι, Στέφανος Σαμάνης.

Όπως θυμόμαστε από τις προηγούμενες χρονιές, τα παιδιά θα μονομαχήσουν μεταξύ τους και είθε να κερδίσει ο καλύτερος. Ποιος όμως είναι ο παίκτης, που κανείς δε θα ήθελε ξανά στο παιχνίδι;

Ναι και όμως καλά καταλάβατε. Ο Μπόμπαινας είναι εδώ αλλά δεν ξέρουμε για πόσο! Δηλαδή θα μπει διαβασμένος και θα προσπαθήσει να τους ξεπεράσει όλους. Δεν ξέρουμε βέβαια πόσο θα παραμείνει και σε τι ψυχολογική κατάσταση θα τον πετύχουμε!

Επίσης ένας ακόμα παίχτης που θα είναι στη δεύτερη φάση του παιχνιδιού είναι ο Γρηγόρης ο techno! Στο άκουσμα της αποχώρησής του πολλά μάτια εδάκρυσαν. Τώρα όμως το γέλιο στα χείλη του Μάριου αλλά και άλλων της κόκκινης ομάδας, θα επιστρέψει!

Μένει να δούμε πόσο θα κρατήσει η χαρά…