Και εκεί που ξαφνικά είχαμε πρεμιέρα MasterChef και προσπαθούσαμε να μάθουμε τα ονόματα των νέων παικτών, τσουπ τσουπ μπαίνουν παλιοί παίχτες που «τρώνε» τις θέσεις των νέων παικτών, που κακά τα ψέματα δεν τους γνωρίζουμε και που μάλλον θέλουμε πιο πολύ να μπουν παλιοί παίχτες που άφησαν το στίγμα τους και όχι μόνο για τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Ήθελε δεν ήθελε η παραγωγή του MasterChef φέτος αποφάσισε να κάνει ένα All Star MasterChef διαφορετικό. Σιγά σιγά οι νέοι παίχτες θα αποχωρούν και θα έρχονται οι «νέοι-παλιοί». Αλήθεια ανυπομονώ για τη στιγμή που θα μπει η Κατερίνα Λένη στο παιχνίδι, αν και πολύ δύσκολο μιας και είναι πολύ ενεργή στο Instagram της …. Την ήθελα αυτή την προσθήκη στο παιχνίδι έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα και να φανούν τα αληθινά πρόσωπα των παιχτών (των νέων για να μην μπερδευόμαστε). Τώρα τι σκέφτηκε το μικρό σατανικό μου μυαλό, θυμάστε που λέγαμε ότι δεν είχαμε φέτος bootcamp και ότι έμπαιναν ψιλό απευθείας οι παίκτες στο σπίτι? Μάλλον η συμμετοχή ήταν μικρή και η ποιότητα των μαγείρων και δεν εννοώ από άποψη τεχνικής αλλά από άποψη μπουρλουτιάσματος να μην ήταν καλή και είπαν All Star το SURVIVOR? Ε λοιπόν και εμείς All Star αλλά πιο συγκαλυμμένο!

Εκτός από τη Λένη περιμένω επιστροφή Μπόμπενα με ύφος 100 καρδιναλίων ειδικά τώρα που άνοιξε πάλι το μαγαζί του. Τώρα δεν είναι μόνο μάγειρας αλλά και μαγαζάτορας, οπότε όλοι οι υπόλοιποι θα ΣΕΒΕΣΤΕ! Τώρα βέβαια αν σας πω ότι από το περσινό παιχνίδι μόνο αυτόν θυμάμαι… θα με θεωρήσετε γραφική ή ότι αυτός κατάφερε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να είναι στην επικαιρότητα. Τώρα για να λέμε αλήθειες πέρυσί το βλέπαμε για το σήριαλ Μπόμπενα και τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε! Θα ήθελα να δω Τζώρτζη με το Γωγουλίνι, για να έχουμε πάλι ένα μπραντεφέρ μεταξύ τους! Γενικά έχουν περάσει ωραίες περιπτώσεις που θα ήθελα να τους ξαναδώ και να δώσουν έναν άλλο αέρα στο παιχνίδι, οκ οι νέες προσθήκες άλλα με κάποιους έχουμε συνδεθεί και θα θέλαμε να τους ξαναδούμε. Έχουμε δει τόσα πολλά reality, έχουν μπει και έχουν βγει τόσοι παίχτες, που κάπως αυτό σε κουράζει. Πάντως για τόσο μικρή χώρα όπως η Ελλάδα τα παιδιά μεγαλώνουν για να γίνουν παίκτες reality, είτε αυτό είναι σε παιχνίδι μαγειρικής, τραγουδιού, μοντέλων, επιβιώσης κτλ. Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα και ιδιαίτερα μεγάλη που δεν είναι της παρούσης.
Πάντως στο σημερινό τρέιλερ βλέπουμε ότι στην ομαδική θα γίνει ένας χαμούλης με το ανακάτεμα των ομάδων, που σε κάποιους παίκτες αυτό δεν αρέσει ιδιαίτερα. Είχαν κάνει ένα είδους συμφωνίας ότι θα μείνουν μέχρι τέλους μιας και αυτοί είναι οι καλύτεροι μάγειρες (κατά την άποψη τους πάντα) και τώρα με τις αλλαγές και τις προσθήκες των παλιών παικτών χαλάνε τα σχέδια τους. Και ξέρετε όλοι πολύ καλά όταν χαλάνε σχέδια έρχονται προστριβές και γκρίνιες και βγαίνουν στην επιφάνεια οι αληθινές προσωπικότητες. Μόλις σπάσει το παρεάκι των 4-5 θα δείτε όλοι ένα διαφορετικό MasterChef και ειδικά όσο πλησιάζει το τέλος μιας και όλοι θα θέλουν τον τίτλο και τα λεφτά!

 

Masterchef: Δείτε το τρέιλερ του διαγωνισμού του Star

 

Όλες οι ειδήσεις

 

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι σχέση έχει ο Νικόλας με το νέο έγκλημα;

Ολυμπιακός: Παικταράς ο Ίσκο αλλά θα κούμπωνε στους πρωταθλητές;

Μαύρο Ρόδο: Χαμός με Κύρα και Βίκο-Τέλειωσαν τα ψέματα