Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η εγκυμονούσα σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου επιθυμούν να περάσουν τους επόμενους μήνες στο κυκλαδίτικο νησί, όπού ο σεφ διατηρεί το δικό τον εστιατόριο
Ο σεφ και η σύντροφός του η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της έχουν αποφασίσει να καταφύγουν στο κυκλαδίτικο νησί για περισσότερη ηρεμία λίγο πριν τη μεγάλη μέρα!  Οι… τρεις τους φέρονται να ετοιμάζουν βαλίτσες για την Αντίπαρο όπου ο θείος Λεωνίδας διατηρεί τα τελευταία χρόνια το δικά του εστιατόριο.

Ο κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, ΜasterChef, με το αστείρευτο χιούμορ ετοιμάζεται να γίνει για πρωτη φορά πατέρας και όπως αναφέρουν πρόσωπα από το περιβάλλον του, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Με την όμορφη ηθοποιό είναι ζευγάρι εδω και δύο χρόνια και όλα δείχνουν ότι ο ένας έχει βρει το άλλο μισό του στον άλλον. Η εγκυμοσύνη ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία η σχέση τους είχε σταθεροποιηθεί και ήταν και οι δύο πλέον σίγουροι για το συναισθήματά τους.

Συνεπείς με το δόγμα τους να μην απασχολούν τα ΜΜΕ με την προσωπική τους ζωή, κατάφεραν να κρατήσουν τα χαρμόσυνα νέα μακριά από τη δημοσιότητα. Η είδηση διέρρευσε λίγες μέρες μετά το τέλος των παραστάσεων «Οι Άθικτοι» όπου πρωταγωνιστούσε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Με αφορμή το υπέροχο εστιατόριο που έχει δημιουργήσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην Αντίπαρο, το ζευγάρι επέλεξε το συγκεκριμένο νησί ως τον απόλυτο προορισμό ηρεμίας και χαλάρωσης για την τρυφερή αυτή περίοδο εγκυμοσύνης. Οι δυο τους θέλουν να περάσουν ένα ειδυλλιακό κυκλαδίτικο καλοκαίρι μέχρι να γεννηθεί το αγοράκι τους!

Για αυτό το λόγο το ζευγάρι προσπαθούν αυτή την περίοδο να διευθετήσουν εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, ώστε να καταφέρουν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα!