Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής και το εν λόγω επεισόδιο θα προβληθεί απόψε Τρίτη (24/5). Από το απόσπασμα που έχει κυκλοφορήσει, ο κωμικός ηθοποιός φαίνεται να μιλάει με το δίδυμο των παρουσιαστών, Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, για πολλά θέματα. Ανάμεσα σε άλλα, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του ενώ παίρνει θέση και στη βαρύτατη κριτική που του ασκείται για τη σάτιρά του.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός και παραγωγός μιλάει στην εκπομπή της ΕΡΤ1  για το πώς εμπνεύστηκε τον ρόλο της Χαρίκλειας, της πρωταγωνίστριας της πολυσυζητημένης σειράς «Super Mummy» στην οποία πρωταγωνιστεί, σχολιάζει την αυστηρή κριτική που του ασκείται και απαντά σε όσους τον κατηγορούν ως σεξιστή και ρατσιστή.

«Αν διαβάσεις την κριτική του Γεωργουσόπουλου είναι διακριτά τα όρια μεταξύ κριτικής και συκοφαντικής δυσφήμισης. Κριτική κάνεις σε κάτι, λες δεν μου αρέσει δεν το βλέπω. Δεν μπαίνεις και προσπαθείς να επηρεάσεις μία ολόκληρη μερίδα κοινού να ασπαστεί την άποψή σου», λέει σε κάποιο σημείο ο Μάρκος Σεφερλής και συνεχίζει, «Δεν καταλαβαίνω γιατί καταπιανόμαστε με την κριτική κάποιον ανθρώπων και δεν καταπιανόμαστε με την άποψη και την αποδοχή μου από εκατομμύρια κόσμο. Έχω 500 εκατομμύρια προβολές στο YouTube αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν αποδεχθεί».

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους, τους μάγκες και τους νταλικέρηδες. Όλοι στη σάτιρα με αυτούς ασχολούνται. Το πώς το σκηνοθετώ εγώ είναι άλλη ιστορία».