Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στις πρόβες της μετά το χαμό του αγαπημένου της πατέρα ενώ μίλησε στην εκπομπή του OPEN, Οδό Ζαρίφη 2 για τη συμμετοχή της στην Eurovision στην 2024 με το Ζάρι.

Μάλιστα η καλλιτέχνης ανέβασε και ένα σχετικό βίντεο στο TikTok το οποίο δείχνει ότι επέστρεψε στις πρόβες.

Η ίδια και οι χορευτές διακρίνονται να κάνουν πρόβες υπό τον Φωκά Ευαγγελινό.

Όταν δέχθηκε ερώτηση για το σε ποιον θα αφιερώσει την εμφάνισή της, η ίδια λύγισε.

«Θα ήθελα να ανέβουμε στη σκηνή και να τα σπάσουμε. Να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα, οι ξένοι όσοι δεν μας ξέρουν, αλλά και να μας θεωρήσουν ανταγωνιστικούς, με την καλή έννοια. Και να πουν “τι μας έφεραν αυτοί από την Ελλάδα”», είπε η τραγουδίστρια.

Η ίδια είπε ότι έχει μιλήσει με άλλους διαγωνιζόμενους στη Eurovision, τη «Σίλια από την Κύπρο, με την κοπέλα από τη Σλοβενία, με τον Ελβετό».

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το «Ζάρι», είπε: «Τίποτα δεν είναι για να αρέσει σε όλους, πόσω μάλλον αυτό το τραγούδι που είναι κάπως ιδιαίτερο». Αν είχε να επιλέξει κάποιο από τα τραγούδια της, είπε: «αν πηγαίναμε με κάτι χορευτικό είχα πει ότι θα ήθελα να είναι κάτι σαν τη Μάντισσα».

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από το τραγούδι και από αυτό που θα κάνουμε πάνω στη σκηνή και από το μεγάλο αποτύπωμα που είχε το βίντεο κλίπ, που ήταν κάτι με ενέργεια και χιούμορ, κάτι που δείχνει και την urban culture της Αθήνας», συμπλήρωσε.

Μαρίνα Σάττι: Όσα είπε στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2