Με δάκρυα στα μάτια φάνηκε στην έναρξη της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι #yes η Μαριάντα Πιερίδη! Η πρωινή εκπομπή του σταθμού άρχισε με το τραγούδι «Δεν ντράπηκες» της Νατάσας Θεοδωρίδου και η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια, εμφανίστηκε να σκουπίζει τα δάκρυά της από τα μάτια της. Μάλιστα έκανε σαφέστατη τη διάθεσή της αφού είπε στον Dj: «Καλύτερα δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε σήμερα»!

Ο Τριαντάφυλλος τότε δεν γινόταν να μην τη ρωτήσει τι έχει συμβεί λέγοντας συγκεκριμένα: «Ποιος δεν ντράπηκε;» όμως εκείνη φάνηκε να μη θέλει να απαντήσει και να δώσει συνέχεια και έτσι απλά… έφυγε από το πλάνο!

Ο τραγουδιστής όμως αλλά και συμπαρουσιαστής της δακρυσμένης Μιράντας βλέποντας την να αποχωρεί από το στούντιο της είπε: «Πού πας παιδάκι μου γιατί έφυγες; Κλαις;»!

Σαν γνήσια επαγγελματίας που είναι, η ίδια μπήκε ξανά στο πλάνο. Δε θέλησε όμως να δώσει λεπτομέρειες για όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή και απλά προσπάθησε να αποφύγει όσα της έλεγε ο Τριαντάφυλλος λέγοντας απλά: «Όλα καλά! Είναι από το μακιγιάζ, κάτι έχει μπει στο μάτι, παρόλο που έκαναν πολύ καλή δουλειά τα κορίτσια».

«Ποιος πείραξε την Μαριάντα;», αναρωτήθηκε ο Τριαντάφυλλος.

Μαριάντα Πιερίδη: Δείτε το απόσπασμα