Η Μαρία Κορινθίου δεν είναι από τους ανθρώπους που συνηθίζουν να μασάνε τα λόγια τους και αυτό έκανε και σήμερα (4/1) κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη.

«Είχα πάρει απόφαση από το καλοκαίρι να αποστασιοποιηθώ. Όχι μόνο από αυτό που συνέβη, αλλά να αποστασιοποιηθώ γενικά από την τηλεόραση, να μην παρακολουθώ… Δεν ήθελα. Γενικά ό,τι συνέβη, μου έπεσε βαρύ, ψυχικά. Πολλά μπορώ να πω και τίποτα. Γενικά τώρα που έβλεπα τα πλάνα, μπορώ να πω ότι είναι στενάχωρο όλο αυτό. Στενάχωρο για πολλούς λόγους. Μου προκαλεί μία θλίψη όλο αυτό, τώρα που είμαι και πιο ήρεμη. Ουσιαστικά είναι για ανούσια πράγματα, που για εμένα στην πορεία δεν έγιναν ανούσια γιατί όταν πρέπει να σηκώσεις το ανάστημά σου, είναι σημαντικό» είπε η ηθοποιός.

«Δεν δέχομαι το γεγονός ότι μπορεί να λένε ότι η τηλεόραση είναι δύσκολη. Είμαι πάνω από 20 χρόνια, έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Άλλα έτσι κι άλλα αλλιώς. Στα ξεκινήματά μας κάνουμε κάποιες υποχωρήσεις ίσως γιατί φοβόμαστε. Εγώ στα χρόνια αυτά που είμαι στην τηλεόραση και στην ηλικία μου, που δε δέχομαι και δεν ανέχομαι κάποια καταστάσεις».

«Δεν τις είχα δει, δεν είναι ωραίες δηλώσεις αυτές. Σε οποιονδήποτε κι αν αναφέρεται με το ελάφι, είναι λίγο υποτιμητικό. Με το κανάλι, επίσης, δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα. Με τσιμπούσαν και με ξανατσιμπούσαν κι έτσι έκοψα το χέρι που με τσιμπούσε. Έγιναν συζητήσεις με δικηγόρους μετά, αλλά με το κανάλι δεν έγινε κάποια άλλη συζήτηση. Είπα καλό μας καλοκαίρι. Όταν έγινε, αισθάνθηκα απελευθέρωση» είπε για τα όσα είχε αναφέρει ο Γιώργος Λιάγκας για το «ελάφι».

«Έκανα υπομονή μέχρι που εξαντλήθηκε. Θεώρησα ότι καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου και η οντότητά μου σαν γυναικεία παρουσία και σαν επαγγελματίας που εδώ και 20 χρόνια έχω χτίσει και έχω ματώσει. Έφυγα σαν Μπουμπουλίνα. Τελείως. Δεν έχω κάνει δηλώσεις που ενόχλησαν το κανάλι όπως είπε ο Γιώργος. Εγώ βγήκα κι είπα ότι έχασα την υπομονή μου, μπορεί να ήταν για τον οποιονδήποτε. Δεν έχω κάνει ακόμα κάποια δήλωση και δεν νομίζω ότι θέλουν» κατέληξε.

 

Μαρία Κορινθίου: Δείτε όσα είπε