Η πρώην μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Ιωάννα Παππά μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε τόσο για το γεγονός ότι απέχει πολλά χρόνια από την τηλεόραση όσο και για τη συνεργασία που είχε με τον σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Όπως ανέφερε η ηθοποιός, τα καλά σενάρια και οι συνεργασίες την ενδιέφεραν πάντα όμως φέτος, αν και η ίδια συζήτησε για δύο πράγματα, τελικά κανένα δεν πραγματοποιήθηκε. Επιπλέον, όπως είπε η κ. Παππά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν της έκανε πρόταση φέτος γιατί, όπως παραδέχτηκε, αν της είχε κάνει, θα ήταν στο Maestro.

Η ηθοποιός, είχε βρεθεί καλεσμένη και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show στον ΑΝΤ1 πριν λίγες μέρες και όταν ρωτήθηκε αν είχε δει τη σειρά του Χριστόφορου απάντησε: «Δεν πρόλαβα να δω. Θα δω» ενώ για τη σειρά με την οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει η ίδια δήλωσε:

«Νομίζω ότι αυτή η σειρά (σ.σ.Κλείσε τα μάτια) άγγιξε πολύ κόσμο εκείνη την περίοδο και εμείς περάσαμε πάρα πολύ ωραία τότε. Νομίζω ότι δεν είναι ένα ενδεχόμενο που δεν υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά η 45χρονη ηθοποιός για το αν θα ξανασυνεργαζόταν με τον ηθοποιό.

Η Ιωάννα Παππά μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για τον σνομπισμό, τον οποίο συχνά της προσάπτουν, άδικα: «Ναι, σίγουρα με θεωρούν σνομπ. Γιατί εγώ είμαι ντροπαλή και αν δεν ξέρω κάποιον δεν ανοίγομαι εύκολα. Αν γνωριστώ, είμαι αλλιώς… Δεν αγκαλιάζω εύκολα. Αγκαλιάζω πάρα πολύ το παιδί μου, σε εξωφρενικό βαθμό. Και τους δικούς μου ανθρώπους όταν δεν είναι καλά».

Δείτε το απόσπασμα από τα όσα είπε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη