Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης που τη φετινή σεζόν έχουμε την  τύχη να τον απολαμβάνουμε τόσο ως Γιώργη στη σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει αλλά και ως Χαράλαμπο στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro στο MEGA, βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε για μία μάλλον… τραυματική εμπειρία.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που δίχασε το κοινό με τον ρόλο του ως Χαράλαμπο, περιέγραψε μία εμπειρία που είχε όταν πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Σώσε με».

Όπως είπε στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο έγινε ένα γεγονός που τον σόκαρε.

«Ακούστε το τότε συμβάν σε σχέση με το τώρα. Προβάλλεται η ταινία κι έχουν πάει κάποιες φίλες μου να τη δούνε χωρίς να τις έχω πει τι είναι. Εγώ έμενα στα Εξάρχεια τότε. Μετά, όπως ήταν βράδυ, ήμουν στο σπίτι κι ακούω μπαμ μπαμ μπαμ κι αυτές πετούσαν πέτρες. Βγαίνω έξω να δω πανικόβλητος τι έγινε. Το τι μου έσυραν… Για αυτόν που έκανα στην ταινία. Είχαν ήδη όχι μόνο προσβληθεί, αλλά το είχανε πάρει προσωπικά. Επειδή ήμασταν πολύ φίλοι, έπρεπε να μου τα σούρουν για εκείνον το ρόλο. Όταν μιλούσαμε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τον Χαράλαμπο στο Maestro, η πρώτη μου τρομερή αγωνία ήταν πως θα το δει ο κόσμος και τι έχω να εισπράξω εγώ, μετά από όλο αυτό…»

Γιάννης Τσορτέκης: Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του