Η σειρά Λιάγκας- Ουγγαρέζος φαίνεται πως δε θα έχει τελειωμό και τα επεισόδια μεταξύ τους θα συνεχίζονται μέχρι τελευταίας τρίχας στην κεφαλή!

Οι δύο παρουσιαστές και πάλαι ποτέ φίλοι, μοιάζουν να μην θέλουν να πιουν το κρασί τους με… νερό και έτσι οι σκληρές δηλώσεις θα συνεχίζονται μέχρι… κεραίας αφού κανείς δε θέλει να αφήσει τίποτα αναπάντητο!

Σειρά μετά τον Λιάγκα και τα όσα είπε χτες (21/9) είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που μην μπορώντας να απαντήσει όπως θα ήθελε μέσω της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, το έκανε από τα μικρόφωνα του ραδιοφωνικού σταθμού Myradio στον οποίο εργάζεται.

 

«Καλημέρα σε όλους. Στα παιδιά που πάνε τώρα για τις εκπομπές τους. Ειδικούς χαιρετισμούς, τα φιλιά μου και την αγάπη μου την πραγματική σε όλους τους εργαζόμενους στο “Πρωινό”. Κουράγιο αδέρφια. Τι να σας πω; Να είστε καλά, εγώ είμαι εδώ ό,τι θέλετε. Το τηλέφωνό μου το ξέρετε. Τουλάχιστον μας ακούτε για να μπορέσετε να το μεταφέρετε. Αλλά τουλάχιστον, θέλω να ξέρω ότι το διασκεδάζετε και περνάτε καλά, δηλαδή, δεν ακούτε κάτι που δε σας αρέσει για να κάνετε αυτή τη δουλειά» είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Λιάγκας Ουγγαρέζος: Δείτε όσα είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός