Δύσκολες ώρες περνά ο Λευτέρης Χαρίτος, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Σε ανάρτησή του, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών» της τηλεόρασης του ΑΝΤ1  έκανε γνωστό ότι πέθανε ο πατέρας του.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Σήμερα το πρωί έφυγε ο πατέρας μας Δημήτρης Χαρίτος πλήρης ημερών. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 10/1, ώρα 13:30 στο Ά Κοιμητήριο Αθηνών. Δεν υπάρχουν περιορισμοί λόγω Covid. Για την προσέλευση απαιτείται μόνο η χρήση μάσκας», έγραψε.

Ο Λευτέρης Χαρίτος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ένα μήνα πριν ωστόσο, ο αγαπητός σκηνοθέτης ήταν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε για τον ενδοιασμό του να αναλάβει τις «Άγριες Μέλισσες», τη σχέση του με τον Φίνο και το μεγάλο του όνειρο.

«Ηθοποιός δεν ήθελα να γίνω ποτέ. Δεν μαθαίνω λόγια και δεν μπορώ να υποκριθώ, ούτε στη ζωή μου, ούτε ψέματα δεν μπορώ να πω», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Για μένα η πρόκληση είναι να κάνω διαφορετικά πράγματα. Είχα κάνει ένα ντοκιμαντέρ και όταν είπα ότι θα κάνω τις «Μέλισσες» όλοι απόρησαν. Δέχτηκα να κάνω τις «Μέλισσες» γιατί  μου άρεσε το σενάριο της Μελίνας και του Πέτρου» είπε.

Ο σκηνοθέτης είπε ότι δεν ήταν το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για να αναλάβει τη σειρά, αν και η παραγωγός εταιρεία ήθελε κάποιον άγνωστο.

Στη συνέχεια, ο υπερασπίστηκε τη σύντροφό του, Μαρκέλλα Γιαννάτου,που διαμαρτυρήθηκε επειδή την αποκάλεσαν «σύντροφο του σκηνοθέτη» όταν μπήκε στις «Άγριες Μέλισσες». «Έχει δίκιο, θα την υποστηρίξω» υπογράμμισε.

«Για το παιδί μου έχω πάντα χρόνο. Είναι 14 ετών. Έχει αρχίσει και το λέει να τον πάρω στις “Μέλισσες”» ανέφερε για τον γιο του.

Τέλος, αποκάλυψε το όνειρό του, το οποίο είναι: «Το podcast είναι παράλληλη αγάπη μου. Κάνω το επίσημο podcast των “Μελισσών”. Για πρώτη φορά γίνεται podcast για σειρά στην Ελλάδα. Έχω φτιάξει μια εταιρεία με την Κατερίνα Μπακογιάννη και μεγάλο μας στοίχημα την επόμενη διετία είναι να κάνουμε ένα podcast μυθοπλασίας».