Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος στην ταράτσα της Αννίτας Πάνια στο OPEN και οι δυο τους τα είπαν όλα «Ανοιχτά». Ο πολυπράγμων καλλιτέχνης άνοιξε τα χαρτιά του και δεν δίστασε να απαντήσει σε προσωπικές ερωτήσεις.

 

Για τη γυναίκα της ζωής του

«Μου άρεσε που με κορόιδεψε έτσι και παράλληλα έδειχνε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, έρχεται το βλέπεις και σταμάτα να τρέχεις σαν ηλίθιος μπροστά στον θάνατο» είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Τον Αύγουστο είναι δύο χρόνια από τότε που έφυγε. Δεν έχω ποτέ την αίσθηση του χρόνου σε μέρες. Πως είσαι σε μια χαρούμενη στιγμή και δεν έχεις καταλάβει πως έχει περάσει η ώρα και πως είσαι έξω από ένα νοσοκομείο και περιμένεις και δεν περνά η ώρα. Τις έζησα αυτές τις στιγμές στο νοσοκομείο» συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε, μάλιστα, και στις τελευταίες ημέρες που έζησε με την σύζυγό του στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν.

«Η Τασούλα είχε δύναμη για να μου δίνει εμένα. Ήταν ήρεμη και βεβαίως γνώριζε. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να μας κάνει εμάς να συνηθίσουμε. Δύο ημέρες πριν φύγει, ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι και δεν μπορούσε. Εγώ ήμουν με το βήμα να πάω αλλά να μη δείξω… Αυτή μου έκανε όχι και με πολύ μεγάλη δύναμη έπιασε το κρεβάτι, σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα. Την παρακολουθούσα ήρεμος. Μετά άρχισε να με μιμείται κι έλεγε τι σε έπιασε τώρα και σταμάτα. Μου άρεσε που με κορόιδεψε έτσι και παράλληλα έδειχνε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, έρχεται το βλέπεις και σταμάτα να τρέχεις σαν ηλίθιος μπροστά στον θάνατο. Χαλάρωσε λίγο» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Για το Αλ Τσαντίρι Νιουζ

«Ήταν συγκεκριμένος ο λόγος που σταμάτησε η εκπομπή. Τον καιρό που σταμάτησε ήταν η πιο δημοφιλής. Τι να εξηγώ τι κατά βάθος είμαι εγώ; Έχει να κάνει με το ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάει πιο εκεί για να κάνουμε αυτά» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Τώρα δεν έχω καμία διάθεση. Θα είχα υλικό αλλά δεν έχω καμία διάθεση. Δεν μπορώ να καθίσω 16 ώρες την ημέρα να βλέπω βίντεο. Τότε μπορούσα. Θα επέστρεφα με μία σειρά που να μου αρέσει και να γράφω. Δεν μου άφησε καμία πικρή γεύση αυτό γιατί ήμουν τόσο στα προβλήματα με την Τασούλα, που δεν με αφορούσε καθόλου αυτό. Όταν ελευθερωθούν τα πράγματα στα μυαλά των ανθρώπων, θα μπορέσω να είμαι ξανά και να μιλήσω» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος. Ακόμα, μίλησε για την απουσία σατιρικών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση και εξιστόρησε όλο το παρασκήνιο λίγο πριν αποφασίσει να ρίξει αυλαία στο «Αλ Τσαντίρι News».

«Τις σατιρικές εκπομπές τις «εκτέλεσαν» όλες. Η Ελληνοφρένεια δεν υπάρχει, οι Ράδιο Αρβύλα υπάρχουν βαθιά πληγωμένοι, ο Θέμος Αναστασιάδης «έφυγε». Χάλασε το γλυκό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Δεν πιστεύω ότι ήξεραν κάτι. Δεν θα μου περνούσε από το μυαλό».

«Άλλωστε αυτός ό,τι έκανε, το έκανε τελείως μυστικά. Δημιουργείται μια ατμόσφαιρα γιατί είναι μια παρέα κι ο ένας λείπει. Είναι σαν να έχεις τέσσερα δόντια μπροστινά, χαμογελάς και βλέπεις το πρόβλημα. Παράλληλα θα γράψουν και στα social media που υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι άνθρωποι αλλά και πολλοί κατευθυνόμενοι» συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.