Η παρουσιάστρια του ALPHA, και της εκπομπής Super Κατερίνα, Κατερίνα Καινούργιου, καλημέρισε τους τηλεθεατές της αλλά χωρίς να είναι στο πάνελ, όπως κάθε Δευτέρα άλλωστε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Όπως φαίνεται η… τσαγκαροδευτέρα ισχύει πράγματι τόσο για τον σπουδαίο μουσικό και παρουσιαστή, όσο και για όλους βέβαια!

Ωστόσο, η παρουσιάστρια λέει πάντα ότι έχει μία αδιαθεσία αλλά είναι καλά και έτσι, επιστρέφει κανονικά την Τρίτη. Και μπορεί οι κακές γλώσσες να έλεγαν ότι μεταξύ των δύο υπάρχει μία κόντρα, αλλά προφανώς και γίνεται μόνο την ώρα της εκπομπής και μεταξύ τους δε συντρέχει λόγος αντιπαράθεσης.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δεν Γίνεται το Σάββατο (3/2) είπε τα εξής:

«Υπάρχουν και συνεργασίες που στον αέρα είμαστε αγαπημένοι και όταν πάμε σε διαφημίσεις, βριζόμαστε. Εκεί είναι που μπορώ να πω, γενικότερα στην εκπομπή, ότι της βγάζω το καπέλο διότι δεν καλύπτει, δεν κρύβει και δεν κουκουλώνει τίποτα. Δε βάζει κάτι κάτω από το χαλί κι ο κόσμος, εφόσον αποκαλύπτονται τα θέματά της, έχει μια ειλικρινή, θέση στάση και αντίληψη των πραγμάτων».

Επίσης φρόντισε να μιλήσει και για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει μπει σε συζητήσεις για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού «Η συνάντηση με τον Κώστα Τσουρό και την ομάδα του έγινε όταν πήγα στο “Όλα για τη ζωή μας”, που γράφεται στο ίδιο στούντιο. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε με τα παιδιά και βγάλαμε μια φωτογραφία.»

 

Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο