Κατερίνα Καινούργιου: Στηρίζω πάντα τις γυναίκες . Τις τελευταίες μέρες απασχολεί έντονα η υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ξεκίνησε μεγάλη εισαγγελική έρευνα με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Το κύκλωμα λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που οι Αρχές αναζητούν και είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών. Κατόπιν τις εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν με αναρτήσεις της στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter πήρε θέση και έδειξε την συμπαράστασή της προς το θύμα.

Έγραψε συγκεκριμένα
«Ως γυναίκα, αλλά πάνω από όλα ως άνθρωπος, νιώθω τεράστια οργή στη σκέψη πως κάποιος μπορεί να γνωρίζει για ένα περιστατικό κακοποίησης και να το συγκαλύπτει!! Χαίρομαι που πλέον τα θύματα δεν φοβούνται να μιλήσουν. Και που όλοι μαζί γινόμαστε «μια γροθιά» για να στηρίξουμε τα θύματα… αυτό έκανα κ αυτό θα συνεχίσω να κάνω… Σας στέλνω την αγάπη μου».

Επίσης, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Ψάξτε αλλού για παρουσιάστριες που ΔΕΝ στηρίζουν γυναίκες θύματα! Εγώ δεν ανήκω σ’ αυτές. Θα στηρίζω τις γυναίκες για πάντα. Με το οποίο «βήμα» μου δίνει το επάγγελμα μου! Είτε η γυναίκα είναι θύμα βιασμού, είτε «revenge porn” κτλ».