Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη σημερινή της εκπομπή, Super Κατερίνα στον ALPHA, για τα τηλεοπτικά σενάρια περί μεταγραφών φτάνοντας μάλιστα και στο όνομα της Δανάης Μπάρκα.

 

«Και ο Λιάγκας πάει πολύ καλά. Δεν έλεγαν πριν από λίγο καιρό ότι θα τον αλλάξουν; Είναι αδικία. Όταν κάποιος είναι εκεί, παραμένει, πάει καλά, δεν μπορείς να λες πως θα αλλάξει. Δεν την τιμάει την Μαρία Μπακοδήμου για την Φάρμα γιατί κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι τα διαρρέει η ίδια. Εγώ δεν πιστεύω ότι το κάνει, αλλά δεν την τιμά» είπε στην αρχή.

«Να πω και κάτι άλλο; Θα το πω γιατί είμαι πολύ δίκαιη με τους ανθρώπους που δουλεύουν. Ούτε για την Μπάρκα είναι ωραία αυτά που ακούγονται αυτήν τη στιγμή ότι θα πάει η Φαίη. Αντικειμενικά η Δανάη κάνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια στο Mega. Σε νούμερα αν το δεις και η Φαίη πάνω κάτω στα ίδια είναι. Το να λες ξαφνικά στα μέσα της σεζόν πως θα φύγει, θα τη διώξουν και θα πάει μια άλλη παρουσιάστρια, δεν είναι ωραίο για τον παρουσιαστή που είναι εκεί και πηγαίνει καλά.

Ή το κάνουν άλλοι παρουσιαστές για να αυξάνουν το… -δεν το λέω ούτε για την Φαίη ούτε για την Μαρία γιατί δεν το πιστεύω ότι αυτές οι δύο το κάνουν- ή το δημιουργούν κάποιες κλίκες γιατί έτσι τους συμφέρει. Να σεβόμαστε τις εκπομπές που είναι στον αέρα και τους παρουσιαστές. Αυτό που κάνουν στην Δανάη είναι άσχημο.» είπε κλείνοντας.

 

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό που κάνουν στη Δανάη είναι άσχημο