Η παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Καινούργιου, αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή της Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας (5/2) και μάλιστα, όπως η ίδια είπε, θα πήγαινε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει εξετάσεις γιατί δεν ένιωθε καθόλου καλά.

Μάλιστα, ζήτησε από τον Γρηγόρη Γκουντάρα να καθίσει στην καρέκλα της και να συνεχίσει με την παρουσίαση της εκπομπής. Για την ακίβεια είπε: «Επειδή δεν νιώθω καθόλου καλά, θα χρειαστεί να πάω μέχρι το νοσοκομείο να κάνω έναν τυπικό έλεγχο. Αφήνω τα παιδιά να συνεχίσουν»

Σήμερα (6/2), η επίσης παρουσιάστρια του σταθμού Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε στην εκπομπή της, Happy Day, για το περιστατικό, ενώ άφησε και μία… μπηχτή για τον τρόπο που χειρίστηκε το γεγονός, η Κατερίνα.

«Θέλω να πω για την Κατερίνα, χθες σας ανησύχησε και μας ανησύχησε. Το να φεύγεις κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής σου από τον αέρα, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Δεν ήταν πολύ καλά, το είπε κιόλας. Μιλήσαμε και χθες, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια σειρά από εξετάσεις. Τελικά δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Ήταν ένα θέμα που αν η ίδια επιλέξει, θα το πει.»

«Πάντως σήμερα είναι αρκετά καλύτερα, ξεκουράστηκε. Την καθησύχασαν και οι γιατροί και θα βγει κανονικά η εκπομπή. Μιλήσαμε τώρα, είναι καθ’ οδόν για το κανάλι. Περαστικά και σιδερένια»!

 

Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι έριξε καρφί η Σταματίνα