Και επισήμως έπεσαν σήμερα (5/7) οι τίτλοι τέλους στην τηλεοπτική σεζόν και η παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, κάνοντας μία αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε και την έβγαλε νικήτρια.

Σαν σωστή παρουσιάστρια που είναι, φρόντισε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες, παρόντες και απόντες όπως ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη συνεργασία με τον οποίο, πολλά έχουν ειπωθεί κυρίως από την πλευρά του παρουσιαστή.

«Να πω κάτι σε αυτό το σημείο μιας και είπαμε για συννεφάκια σχέσεων επαγγελματικών… Να ευχαριστήσουμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής μας. Ό,τι και να έγινε στην πορεία… Δεν κρατάω κακίες σε κανέναν. Μπορεί να ειπώθηκαν πράγματα που με στενοχώρησαν αλλά δεν έχει σημασία…».

«Ήταν τιμή μου που ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος της τηλεόρασης ήταν στην εκπομπή μας, μάθαμε πάρα πολλά από τον Ανδρέα, βοήθησε πάρα πολύ σε αυτή την εκπομπή και να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μας. Να είναι πάντα καλά, τον ευχαριστούμε που συνέβαλε σε αυτή την επιτυχία» είπε η παρουσιάστρια του ALPHA.

 

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε το απόσπασμα