Με αφορμή τις δηλώσεις της Μάγδας Τσέγκου στη Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως η Φαίη Σκορδά δεν έχει υπογράψει ακόμα με το Mega.

Η παρουσιάστρια της εκπομπης του ALPHA, Super Κατερίνα τόνισε χαρακτηριστικά: «Μιας κι ανέφερε τη Φαίη, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει υπογραφή ακόμα είναι γιατί υπάρχει ένα κώλυμα λένε οι πληροφορίες μου. Εκείνοι στο Mega θέλουν συμβόλαιο 1+1 και εκείνη θέλει 2 χρόνια κλειστό. Το Mega δεν το δέχεται, αυτό ξέρω εγώ».

Από την άλλη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε πως θα χάσουν την παρουσιάστρια αν επιμείνουν στο 1+1, με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να συμπληρώνει πως γνωρίζει ότι έχουν προτείνει στη Φαίη Σκορδά την αρχισυντάκτρια που θέλει το ίδιο το Mega να αναλάβει την εκπομπή της.

«Το Mega έχει προτείνει σε αρκετούς την πρωινή ζώνη. Να είναι όλοι καλά».

Πάντως η ίδια η Φαίη Σκορδά μίλησε για το θέμα της υπογραφής σε άλλο σταθμό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οφείλω να το πω δημόσια, γιατί είναι σαν να λέω και ένα ευχαριστώ με αυτόν τον τρόπο για το πώς χειρίζονται κάποια θέματα. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι για τον ΣΚΑΪ. Εγώ θα σας πω, αγαπητοί μου τηλεθεατές, ότι σε μένα έχει φερθεί άψογα».

«Εγώ επειδή δεν κρύβομαι, δεν έχω υπογράψει κάπου. Εγώ μόνο ξέρω. Και δεν το λέω από θέση ισχύος ούτε παιχνιδιού, γι’ αυτό και πριν ευχαρίστησα το κανάλι που βρίσκομαι και μπορεί να συνεχίσω να βρίσκομαι, δεν το ξέρεις. Στον ΑΝΤ1 ήμουν 10 χρόνια και έχω δημιουργήσει σχέσεις με κάποια στελέχη του. Το ίδιο σε ένα ποσοστό συμβαίνει και εδώ στον ΣΚΑΪ», πρόσθεσε.

Κατερίνα Καινούργιου: Όσα είπε στην εκπομπή της