Η παρουσιάστρια του ALPHA και της εκπομπής Super Κατερίνα, Κατερίνα Καινούργιου, φαίνεται ότι θέλει να τελειώσει το «σίριαλ» γύρω από τις σχέσεις της με την επίσης παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά. 

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της, ρωτήθηκε για την Κατερίνα Καινούργιου, στέλνοντας… τα φιλιά της, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει για την «κόντρα» τους.

Η Kat Ken σχολιάζοντας το απόσπασμα, ανέφερε: «Δεν κατάλαβα αυτό γιατί έγινε θέμα. Διάβασα σε κάποια sites για «αιχμηρή απάντηση», δεν είπε κάτι η κοπέλα. Έφυγε και έδωσε φιλάκια. Είχε μιλήσει τόση ώρα, να πει μετά τι; Κι εγώ το ίδιο θα απαντούσα», είπε για την στάση της Φαίης Σκορδά στους δημοσιογράφους.

«Λίγο να σταματήσει αυτό γιατί δεν είμαστε η Βίσση και η Βανδή. Δεν είναι κάτι, ηρεμίστε. Εγώ είπα κάτι, η Φαίη μπορεί να είπε κάτι άλλο, μπορεί να πέταξε κάτι κι εγώ να το πήρα αλλιώς, τελειώνει», ενώ λίγο αργότερα αποκάλυψε το εξής: «Θα το πω τώρα για πρώτη φορά γιατί στα ανθρώπινα λάθη εγώ δεν δέχομαι τίποτα. Ό,τι έγινε με εμένα και τη Φαίη έγινε. Εγώ βγήκα δυο μέρες μετά ζήτησα δημόσια συγγνώμη.

Κάποια στιγμή θα μιλήσω με τη Φαίη από κοντά. Όταν έγινε αυτό με τον χαμό του μπαμπά της, εννοείται πως επικοινώνησα μαζί της και εννοείται πως η κοπέλα μου απάντησε και πολύ όμορφα. Και είμαι σίγουρη πως μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο το ίδιο θα έκανε και η Φαίη. Λήγει αυτό».

 

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε το βίντεο