Η Κάρμεν Ρουγγέρη τους έκανε όλους να ψάχνονται με τις πρόσφατες δηλώσεις της. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ιονe it», όπου μίλησε τόσο για τη σειρά «Γλυκάνισος», στην οποία θα συμμετέχει, όσο και για τις παιδικές παραστάσεις που κάνει πάντα με πολλή αγάπη.

‘Οπως αποκάλυψε, δεν την έχει στενοχωρήσει ο χώρος της τηλεόρασης. Αντίθετα, νιώθει ευγνώμων κι εξήγησε το γιατί: «Με έχει βοηθήσει για αυτά που κάνω για τα παιδιά. Θα μιλήσω εδώ για το ρόλο αλλά και για αυτά που κάνω για τα παιδιά και με ενδιαφέρει πάνω από όλα. Απλά κάποιες φορές, αν δεν σου αρέσει το σενάριο, στενοχωριέσαι». Ξεκαθάρισε, πάντως, πως το σενάριο της σειράς «Γλυκάνισος» της αρέσει πολύ κι είναι πολύ ευτυχισμένη που συμμετέχει σ’ αυτή τή δουλειά. Η αποκάλυψή της, όμως, ότι στην τελευταία δουλειά που έκανε δεν ήταν ευχαριστημένη έκανε πολλούς να αρχίσουν το ψάξιμο. Και για να μην ψάχνετε κι εσείς αναφερόταν στο σίριαλ «Αν ήμουν πλούσιος», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019-2020.

ΣΚΑΪ: Στον Γλυκάνισο η Κάρμεν Ρουγγέρη

 

Ο ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν προχωράει σε αναδιαμόρφωση του προγράμματός του. Αλλάζει το ανθρώπινο δυναμικό των ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών του, ενώ έχει εγκρίνει ήδη τρεις νέες και πρωτότυπες σειρές. Μία εξ αυτών είναι η δραματική σειρά «Γλυκάνισος», σε σενάριο Γιώργου Κυρίτση, σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη και παραγωγή της Tanweer Productions.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συντελεστές στελεχώνουν ήδη το πρωταγωνιστικό καστ και μία από τις ηθοποιούς που ανήκει πλέον σε αυτό είναι η Κάρμεν Ρουγγέρη. Η ηθοποιός επιστρέφει, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας (σ.σ.: «Αν ήμουν πλούσιος», ΑΝΤΙ ), στη μικρή οθόνη και πρόκειται να κρατήσει έναν ρόλο-κλειδί στην ιστορία.