Κάνε οτι κοιμάσαι – ΕΡΤ: Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια του Β’ κύκλου της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι καθώς έρχονται έρωτες, φόνοι και κρυμμένα μυστικά, όπως είδαμε και από το trailer που κυκλοφόρησε.

Ο Νικόλας Καλλίρης (Σπύρος Παπαδόπουλος) ύστερα από εκείνη την τραγική μέρα, έχει παραιτηθεί από το σχολείο που εργαζόταν μαζί με τον Κασδάγλη (Βασίλη Ευταξόπουλο) και ζει πλέον απομονωμένος σε ένα τροχόσπιτο.

Πλέον στη σειρά αναμένεται να εισβάλουν και νέα πρόσωπα κλειδιά, που θα ανατρέψουν τις ισορροπίες και όλα όσα γνώριζε μέχρι σήμερα το τηλεοπτικό κοινό της σειράς της ΕΡΤ.

Ο Νικόλας αναμένεται να αλλάξει εργασιακό περιβάλλον. Ένα νέο σχολείο τον περιμένει όμως μαζί με αυτό τον περιμένουν και νέοι συνάδελφοι που κρύβουν μυστικά αλλά και σκοτεινό παρελθόν.

Κομβικό ρόλο θα παίξει ο διευθυντής του εν λόγω σχολείου, ο Κάσδαγλης, έναν ρόλο που αναμένεται να υποδυθεί ο Χριστόδουλος Στυλιανού.

Εκεί όμως θα βρεθεί και μια συνάδελφος καθηγήτρια του Νικόλα με την οποία θα έρθουν πιο κοντά για να πολεμήσουν από κοινού, με την Τζένη Θεωνά.

Τέλος, στη σειρά θα εισβάλουν τόσο η Ιωάννα Ασημακοπούλου όσο και ο Μιχάλης Οικονόμου.

Όλες οι ειδήσεις

Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτή τη σειρά ετοιμάζει για τον ANT1

Η γη της ελιάς: Έφυγε από τη σειρά – Πάει στο Προξενιό της Ιουλίας

Αποστόλης Τότσικας: Φωτογραφίζεται χωρίς μαγιό και προκαλεί πανικό στις θαυμάστριες