Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το πρόωρο φινάλε της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», εξαιτίας των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης.

Ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική. Οι πολύ αυστηρές ρήτρες στο συμβόλαιο που έχει υπογραφεί μεταξύ του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής JK Productions» του Γιάννη Καραγιάννη δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

Η σειρά θα ολοκληρωθεί κανονικά στο 140ό επεισόδιο όπως αναφέρει το TiVi σίριαλ, και θα συνεχίσει να μεταδίδεται στην ίδια ώρα προβολής της. Έτσι, το «Survivor» που θα κάνει πρεμιέρα από τη νέα χρονιά, θα ακολουθεί αμέσως μετά.

Στο μεταξύ, στο αποψινό επεισόδιο, η Μάρμω παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι.

Ανδρέας και Σεβαστή προσπαθούν να τη στηρίξουν με κάθε τρόπο, όμως η Μάρμω νιώθει να «πνίγεται» και προσπαθεί να μην ξεσπάσει.

Ο Κίτσος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπο να πλησιάσει τη Μάρμω ώστε να θρηνήσουν μαζί την απώλεια του μωρού τους, που δεν πρόλαβε καν να έρθει στη ζωή. Ζητάει τη βοήθεια της Νίνας, όμως αυτή δεν δείχνει πρόθυμη να το κάνει. Ο Στάθης κι η Αλέκα βρίσκουν έναν τρόπο να αποφύγει η Αλέκα να ταξιδέψει με τον «μνηστήρα» που της έχει φέρει ο πατέρας της, ενώ ο Φάνης προσπαθεί να διαχειριστεί τον πειρασμό που λέγεται «Πέλλα» και που θα διανυκτερεύσει απόψε σπίτι του!

Ο Λουκάς κι η Νίνα αποφασίζουν να μην τιμωρήσουν αυστηρά τον Σπύρο, όταν όμως ο Λουκάς μπει στο δωμάτιο του μικρού την ώρα που κοιμάται, θα ανακαλύψει κάτι που θα τον τρομάξει…

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Τέλος η προβολή της την Τετάρτη (13/12)-Τι έχει συμβεί

«Απασφάλισε» ο Γιαννακόπουλος: Τι είπε για τον Μητσοτάκη και τους Αγγελόπουλους

Νίκος Παππάς: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα-Ποιος θα ζητήσει συγνώμη τελικά;