Όπως έγινε γνωστό, η σειρά εποχής του ΣΚΑΪ, Οι Πανθέοι πρόκειται να αλλάξουν ημέρες και ώρες προβολής μιας και επιστρέφει το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Μιχάλης Σαράντης βρέθηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής, ενημερώθηκε για όλες τις αλλαγές! Μάλιστα η αντίδρασή του ήταν πραγματικά απολαυστική!

Ο παρουσιαστή λοιπόν της εκπομπής Στούντιο 4, Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ήταν αυτός  που του είπε πως αλλάζουν οι ώρες προβολής της στον ΣΚΑΪ, με τον ίδιο να απορεί που δεν το ήξερε. «Αλλάζει λίγο ο προγραμματισμός. Θα παίζει κάθε Πέμπτη διπλό επεισόδιο», του είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και ο ηθοποιός του απάντησε «Αλήθεια;».

«Αλήθεια; Θα πάρω τηλέφωνο να μάθω, δεν είναι καθημερινό, παίζαμε τέσσερις φορές την εβδομάδα» είπε ο Μιχάλης Σαράντης. «Εγώ ξέρω ότι σταματήσαμε για 10 ημέρες να ξεκουραστούμε και μετά θα ξανά σε γυρίσματα, έρχονται μεγάλες σεκάνς, μπαίνουμε στον πόλεμο. Ο Κίτσος θα πάει στον πόλεμο, χαμός», τόνισε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Έπειτα αλλάζοντας θέμα, ρωτήθηκε αν είχε δει τη σειρά όταν είχε πρωτοβγεί πριν χρόνια και απάντησε αρνητικά αλλά είπε ότι έχει μάθει τι γινόταν από την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία πρωταγωνιστούσε και στην πρωτότυπη σειρά.

«Η Κάτια Δανδουλάκη μας λέει διάφορα υπέροχα πράγματα. Εγώ λατρεύω τους ανθρώπους που έχουν περάσει όλη τους τη ζωή στο θέατρο. Τους τιμάω θέλω να έχω επαφή μαζί τους. Να βλέπω πως έχει γίνει αυτό το πλάσμα, που έχουν λιώσει τα παπούτσια του στο σανίδι και το πλατό. Και μία κουβέντα να πεις μαζί τους, κάτι παίρνεις, εγώ αυτό το αποζητάω», καταλήγει.

Δείτε το απόσπασμα

 

Οι Πανθέοι: Έρχονται καινούρια επεισόδια στον ΣΚΑΪ