«Άναψαν» για τα καλά πριν λίγες μέρες, οι κουζίνες στο πλατό του νέου show μαγειρικής, «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι, που έρχεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τον Σεπτέμβριο.

Ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχτηκε τα πρώτα ζευγάρια του παιχνιδιού στο, γεμάτο χρώματα, πλατό της εκπομπής, εκεί όπου θα φιλοξενούνται έμπειροι λάτρεις της κουζίνας αλλά και… πρωτάρηδες θαυμαστές της. Οι παίκτες πήραν θέση πίσω από τους πάγκους με σκοπό να καταπλήξουν με τα πιάτα τους τον κριτή της εκπομπής, Έκτορα Μποτρίνι. Ποιος τα κατάφερε; Μένει να το δούμε… Το σίγουρο είναι πως, το χιούμορ, η καλή διάθεση και οι ανθρώπινες σχέσεις, έδεσαν περίφημα από την πρώτη στιγμή, με την αγάπη για τη μαγειρική!

Περισσότερα από 3.000 άτομα δήλωσαν συμμετοχή στο μαγειρικό πάρτι που ξεκινά σύντομα, στον ΣΚΑΪ. Ζευγάρια κλασικά, ζευγάρια ανατρεπτικά, ζευγάρια αυθόρμητα. Όλοι οι πιθανοί αλλά και… απίθανοι συνδυασμοί

μπορούν να βρεθούν στην κουζίνα του «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και να κερδίσουν 1.000 ευρώ κάθε μέρα!

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου

Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις 

Ο Βλάσσης Χολέβας «άδειασε» την Μαριάντα Πιερίδου-Καμία σχέση με γυναίκα- «Παναγία μου» είπε ο σχεδιαστής

Εύβοια: Άντρας σε πανηγύρι μιμήθηκε τον Πετρούνια και έγινε viral

Τριαντάφυλλος: Χαμός στην πρωινή εκπομπή του OPEN-Κόντρα με την Μαριάντα Πιερίδη