Ο ΑΝΤ1 ήδη εφαρμόζει το μοντέλο των πολλαπλών σειρών χωρίς ένα και μόνο σίριαλ ανά slot, προσφέροντας ένα ποικίλο μείγμα σειρών, κάτι που θα συνεχίσει και του χρόνου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Μάγισσα, που κατάφερε να μπει «σφήνα» ανάμεσα στον Σασμό και στη Γη της Ελιάς, αποτελεί οδηγό για το μέλλον ενώ πληροφορίες της RealNews αναφέρουν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για το ενδεχόμενο να υπάρξει δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς σειράς.

Το κανάλι φαίνεται θετικό σε αυτή την προοπτική, διερευνώντας αρχικά τις διαθέσεις του συγγραφικού διδύμου Μελίνας Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη. Οι ταλαντούχοι σεναριογράφοι έχουν ξεκαθαρίσει εξαρχής ότι η Μάγισσα είναι μια ιστορία με αρχή, μέση και τέλος, ενώ αυτές τις ημέρες ολοκληρώνουν τη συγγραφή του μεγάλου φινάλε.

Με ποιο τρόπο θα μπορούσε να συνεχιστεί η σειρά εποχής για μία ακόμη χρονιά;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δεύτερος κύκλος της σειράς δεν θα αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου, αλλά ένα prequel, δηλαδή θα αφορά τα γεγονότα πριν από την έναρξη της πρώτης σεζόν. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει, με στόχο, έως το τέλος του χρόνου, να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις.

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Τέλος πασίγνωστες εκπομπές λόγω τηλεθέασης; Ποιες είναι

Ιωάννα Μαλέσκου: Θα πάει ως παίκτρια σε πασίγνωστο παιχνίδι;

Το προξενιό της Ιουλίας: Ζευγάρι Στάσα – Στασινόπουλος;