Μπορεί οι συντελεστές της σειράς Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 να είναι σε συζητήσεις για τη συνέχεια της Θεοφανώς αλλά όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του ALPHA, και τη Ναταλία Γερμανού, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος υπάρχει περίπτωση να γίνει από άλλο κανάλι!

Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης έχουν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής της εν λόγω σειράς που τη δίνει στον ΑΝΤ1. Από πέρσι ωστόσο έχουν μία ανοιχτή πρόταση από το MEGA και αν σε περίπτωση αποφασίσουν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους μπορούν να ενταχθούν in house (καθεστώς αποκλειστικής συνεργασίας) με το MEGA για να συνεχίσουν εκεί μία άλλη σειρά.

Οι συζητήσεις βέβαια για τη σειρά έχουν ήδη προχωρήσει με διαφορετικό βέβαια Budget.

Όπως ακούγεται πάντως, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει διάφορα πλάνα για την prime time του αλλά και σειρές που θέλει να φέρει από τον ΑΝΤ+ όπως για παράδειγμα τις Ψυχοκόρες που ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στην συνδρομητική πλατφόρμα. Είναι γνωστό ότι τα γυρίσματα της Μάγισσας έχουν τελειώσει πλέον και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού, η σειρά θα ολοκληρωνόταν πριν το Πάσχα.

Τελικά όπως φαίνεται, αλλάζει μόνο ο αριθμός προβολής των επεισοδίων και από τρία γίνονται δύο από τις αρχές Μαρτίου ενώ επανέρχεται η επίσης δραματική σειρά Οι Ψυχοκόρες κάθε Τετάρτη.

Έτσι, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε την ιστορία του Αντρέι και της Θεοφανώς μέχρι και τον Μάιο.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 12/2 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Χρόνοι: MotoGP κινείται με διαφορετικό ρυθμό

Σασμός: Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα επιστρέψει στο φινάλε της σειράς