Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα! Πότε όμως θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο;

Η σειρά αναμένεται να τελειώσει στα μέσα Απριλίου οπότε και θα προβληθεί το 73ο επεισόδιο.

Για την ακρίβεια, στις 15 Απριλίου θα δούμε το τέλος των ιστοριών των ηρώων της που τόσο πολύ αγαπήσαμε την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε.

Ο Τάσος Νούσιας μίλησε στο περιοδικό ΤΥΠΟΣ TV  για την πιο δύσκολη σκηνή που χρειάστηκε να γυρίσει, για τους 13 μήνες των γυρισμάτων της ξεχωριστής αυτής σειράς αλλά και για το δέσιμο που έχει πλέον με όλους τους συνεργάτες του σε αυτή τη δουλειά που όπως λέει, θεωρεί οικογένειά του πια…

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή;

Υπήρξαν πολλές, ενότητες που μας βάρυναν σωματικά και ψυχικά. Η αυτοκτονία του Πετρούνη, η στιγμή που αναγκάστηκα να χτυπήσω την κόρη μου που λατρεύω, ήταν δύσκολες σκηνές. Βέβαια, η πιο δύσκολη και δυνατή έρχεται στο τέλος. Να πούμε, πάντως, ότι όλοι οι ήρωες είχαν ακρότητες και σκηνές με φορτίο και ένταση.

Αυτοί οι 13 μήνες γυρισμάτων απαιτούσαν μεγάλη αφοσίωση και στοχοπροσήλωση;

Η κούραση και η αφοσίωση ήταν μεγάλες, όπως όμως και η αποζημίωση. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε, μέσα από αυτή τη δουλειά θαυμάσαμε ο ένας τη δουλειά του άλλου, συνδεθήκαμε βαθιά, εκτιμήσαμε το υπέροχο περιβάλλον στο οποίο δουλέψαμε, δημιουργήθηκε μία αδελφικότητα, ένα υπέροχο συναίσθημα που ξεπερνά τη συναδελφικότητα.

Στο τέλος τι θα δούμε; Η σειρά ολοκληρώνεται στις 15 Απριλίου…

Το τέλος πλησιάζει… Όλα θα έρθουν στο φως… θα πληρώσουν αυτοί που πρέπει, μεταξύ μας όλοι θα πρέπει να πληρώσουν γιατί όλοι έχουν κάνει από κάτι. Και αυτό ήταν το μαγικό της γραφής των σεναριογράφων…

Συζητάτε για νέα σειρά;

Υπάρχουν προτάσεις, γίνονται συζητήσεις για δουλειές που με ενδιαφέρουν. Όμως, δεν έχω καταλήξει. Ακόμη δεν έχουν καταλήξει και οι καναλάρχες για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Θα σας λείψει «Η Μάγισσα»;

Μας λείπει ήδη! Είχαμε ένα αρμονικό περιβάλλον, γίναμε φαμίλια και πώς να μη γίνουμε, με τόσες ώρες που περνούσαμε μαζί… Έβλεπα περισσότερο αυτή την οικογένεια από την κανονική μου… Να κάνω, σε αυτό το σημείο, ειδική μνεία στα νέα και υπερταλαντούχα πλάσματα που μπαίνουν στον χώρο της υποκριτικής και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω στη «Μάγισσα». Είναι παιδιά που διαπρέπουν, με εξαιρετικές σπουδές, με ήθος, συγκέντρωση, ισορροπημένη φιλοδοξία. Γνώρισα παιδιά που κουβαλούν σεβασμό.

 

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Ο κάτοχος των δικαιωμάτων της F1, Liberty Media, αναλαμβάνει την κάτοχο του MotoGP, Dorna

Το Ναυάγιο: Ο Γιώργης μιλά στον Ξενάτο για το βιασμό της Αλίκης- Πώς θα αντιδράσει;