Η Μάγισσα: Κάθε επικό τέλος και μια αρχή. Τη φράση αυτή θα επιβεβαιώσει το πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς, που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα στις 21:00 στον ΑΝΤ1, επισφραγίζοντας μια μαγική περιπλάνηση 73 επεισοδίων.

Το επικό ταξίδι στα βάθη του χρόνου, ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως, στις γραμμές που χωρίζουν το κακό και το κακό και σκιαγραφούν τα όρια της αγάπης, φτάνει στο τέλος του, για να δώσει με μαεστρικό τρόπο τη σκυτάλη στη νέα ιστορία που γεννιέται ως συνέχεια.

Η ώρα της μεγάλης μάχης έφτασε. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες γίνονται σύμμαχοι και εχθροί. Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν για την τελική επικράτηση, ενώ η επόμενη ημέρα θα είναι μια νέα αρχή για τις δύο οικογένειες, που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλεί σουν τις πληγές τους. Αμέσως μετά το φινάλε της «Μάγισσας», θα δοθεί και η αρχή για την επική συνέχεια.

Η Μαρία Κίτσου θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση ντυμέ νη Μανιάτισσα της εποχής της Ενετοκρατίας, το 1710.

Στη «Μάγισσα 2», η «πυξίδα» αλλάζει και κατεύθυνση και γυρίζει προς τη… μαύρη μα- γεία σε μια εποχή μεγάλου πλούτου. Στο επίκεντρο της ιστορίας θα είναι οι πρόγονοι της Κυπριανής από τη μία και οι πρόγονοι της Θεοφανώς από την άλλη, χωρίς η «μαύρη μαγεία» στη δεύτερη σεζόν όμως να γνωρίζουμε ποιοι είναι ποιοι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορία της δεύτερης σεζόν δεν θα επικεντρώνεται στην ενόραση, όπως τη βίωνε η Θεοφανώ, αλλά θα εστιάσει περισσότερο στη βλαπτική μαγεία, αυτή δηλαδή που επιχειρεί μέσω επίκλησης των κακών πνευμάτων να προκαλέσει βλάβη ή ακόμα και θάνατο.

Η νέα «Μάγισσα» θα είναι μόνο στο ένα σόι, ενώ μέσα από την ιστορία θα αποκα- λυφθεί πώς οδηγηθήκαμε στο χάρισμα της Θεοφανώς.

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Μενεγάκη και Σκορδά κρίνουν το μέλλον της πρωινής ζώνης

Μουσικό Κουτί: Τέλος από την ΕΡΤ με αυτούς τους καλεσμένους

Αλλάζει ο καιρός για τα καλά – Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου!