Είκοσι τρία χρόνια μετά την ταινία: Το κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο» αφιερωμένο στον ελληνικό κινηματογράφο, έρχεται η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, μία σάτιρα φόρος τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης τηλεόρασης, μέσα από την κωμική ματιά του δίδυμου των επιτυχιών, Θανάση Παπαθανασίου- Μιχάλη Ρέππα.

«Η παρωδία είναι μία γελοιογραφία του έργου στο οποίο αναφέρεται. Κι εμείς, 23 χρόνια μετά, επιστρέφουμε στο «Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο» αλλά παρωδούμε τη σύγχρονη τηλεόραση λένε οι ίδιοι οι δημιουργοί οι οποίοι σε παλαιότερη συνέντευξή τους είχαν ξεκαθαρίσει: «Δε θέλουμε να σατιρίσουμε κάποιον αλλά να προσεγγίσουμε αυτό που έχει γράψει βαθιά στο λαϊκό μας ασυνείδητο. Όλα αυτά τα μελοδραματικά μοτίβα».

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια και θα προβληθεί από τη συχνότητα του ALPHA αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Οκτώβριο.

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Η υπόθεση

Πελοπόννησος, σήμερα. Ανάμεσα σε δύο χωριά, την Άνω και Κάτω Παπαριά εξελίσσεται μία ιστορία αγάπης Ρωμαίου και Ιουλιέτας… από εκεί και πέρα, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο! Αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συμβεί σε αυτή τη σειρά. Ας είναι καλά το Τζέλα Δ και τα φουγάρα του, γιατί μπορεί ο αδέκαστος δικηγόρος Στέφανος Μπάρας να συνταξιοδοτήθηκε εις τας Αθήνας, αλλά η κατάρα της Τζέλας θα παραμείνει εις τους αιώνας.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 1/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

1 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα Εργατών

Γιάννα Τερζή: Όσα εξομολογήθηκε για την περιπέτεια με τον καρκίνο- Πότε το έμαθε ο Πασχάλης Τερζής