Η γη της ελιάς: Αυλαία έριξε ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «Γη της Ελιάς» με ένα διπλό, συγκλονιστικό επεισόδιο.

Οι συντελεστές αποχαιρετήσαν τους τηλεθεατές και έδωσαν ραντεβού για το φθινόπωρο μιας και η αγαπημένη σειρά του MEGA έχει πάρει το «πράσινο φως» και για τρίτο κύκλο.

Η γη της ελιάς: Παντρεύονται Άννα – Πότης! Απίστευτο δώρο από Ισίδωρο

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδιο του 3ου κύκλου της ιστορίας από την Μάνη, Πότης και Άννα θα βρεθούν στο προσκήνιο καθώς θα παντρευτούν.

Μετά από πολλά δυσάρεστα γεγονότα που μας επιφυλάσσει η 3η σεζόν, θα έχουμε και ένα ευχάριστο με τον γάμο των δύο τους να είναι αρκετά επεισοδιακός. Με πολύ γέλιο.

Ο έρωτας του Πότη για την Άννα έχει γίνει πια γνωστός σε όλη την Αρεόπολη και οι προσπάθειες του θα αποδώσουν καρπούς μιας και θα φτάσουν ως τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τον εν λόγω γάμο όμως φαίνεται πως στηρίζουν τόσο ο αδερφός της Άννας, Αποστόλης, όσο και ο Ισίδωρος που θα τον δούμε μάλιστα να κάνει ένα απίστευτο δώρο στο ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, τηρώντας της παραδόσεις που του άφησε παρακαταθήκη ο πατέρας του, θα προικίσει την Άννα με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό!

Όλες οι ειδήσεις

Αποστόλης Τότσικας: Φωτογραφίζεται χωρίς μαγιό και προκαλεί πανικό στις θαυμάστριες

Μαρία Κορινθίου: Εκεί είναι διακοπές μαζί με πασίγνωστη παρουσιάστρια

Πάολα: Η κόρη της μεγάλωσε και σαρώνει στο Instagram!