Η Φάρμα ήταν ουσιαστικά το πρώτο εγχείρημα προκειμένου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να παρουσιάσει ένα πρότζεκτ έξω από το κουτί των όσων τον έχουμε συνηθίσει.

Ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef, σε μια κοινή απόφαση με το κανάλι του Star, τσαλακώθηκε και σε έναν άλλο ρόλο και κάθε άλλο παρά άσχημα μπορεί να πει κανείς πως τα πήγε.

Άλλωστε, το χιούμορ του είναι κάτι που τον βοηθά να επικοινωνήσει καλύτερα τόσο με τους διαγωνιζόμενους όσο και με το τηλεοπτικό κοινό.

Τι θα γίνει όμως με την παρουσίαση του ριάλιτι, η Φάρμα ενόψει της νέας σεζόν;

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει η RealNews, το κανάλι φέρεται να εξετάζει την παραμονή της Φάρμας στο πρόγραμμα του αλλά χωρίς τον Κουτσόπουλο στην παρουσίαση.

Σύντομα αναμένεται το αγροτικό ριάλιτι να πάρει το πράσινο φως για να έχει τον δικό του ρόλο στο ψυχαγωγικό τομέα της νέας τηλεοπτικής περιόδου.

Την ίδια στιγμή το MasterChef ανεβαίνει στην τηλεθέαση και αναμένεται να συνεχιστεί και του χρόνου, με το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία για την ανανέωση των συμβολαίων των τριών κριτών του που λήγουν τον προσεχή Ιούνιο!

Θυμηθείτε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μας ξεναγεί στη Φάρμα:

Όλες οι ειδήσεις

ANT1: Τέλος Μάγισσα, Έρωτας φυγάς, Παγιδευμένοι

ALPHA: Τέλος 4 πασίγνωστες σειρές

Survivor: Η αλήθεια για το φημολογούμενο τέλος λόγω Ευρωεκλογών