Η ελληνική μυθοπλασία, ακόμη μία Χρονιά, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στον τηλεοπτικό χάρτη.’Ετσι, οι υπεύθυνοι των καναλιών έχουν εγκρίνει, μεταξύ άλλων, μια σειρά κωμικών προτάσεων που υπόσχονται να χαρίσουν άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.

Στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤΙ , το γέλιο παίρνει… μετάθεση σε ένα ήσυχο χωριό και αρνείται να βρεθεί «Εκτός υπηρεσίας».”Ετσι τιτλοφορείται η καινούργια αστυνομική κωμωδία του σταθμού, που υπογράφουν σεναριακά οι Μάκης Πιπαράς — Θωμάς Τσαμπάνης και σκηνοθετεί ο Βασίλης Κεχαγιάς. Αυτή την περίοδο, οι συντελεστές στελεχώνουν το βασικό καστ, με τον Πάνο Βλάχο και τον Ηλία Μουλά να βρίσκονται, μεταξύ άλλων, πολύ κοντά σε συμφωνία.’Ολα ξεκινούν όταν… ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά, όπου η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη, αναστατώνεται όταν από τα κεντρικά της Αστυνομίας έρχεται ειδοποίηση ότι το αστυνομικό τους τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και ότι οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν, άγνωστο για πού.

‘Εκπληκτοι και απελπισμένοι, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημά τους: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι.

Ο ΑΝΤ1 και ο Μάρκος Σεφερλής, κατά τη διάρκεια της προηγούμενηςτηλεοπτικής σεζόν, επέκτειναν τη συνεργασία τους, παρουσιάζοντας την κωμωδία «Super Mammy». Η σειρά σημείωσε ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης και για αυτό τον λόγο πρόκειται να μας κρατήσει συντροφιά και του χρόνου. Η Χαρίκλεια, λοιπόν, Θα επιστρέψει για κάποια ακόμη επεισόδια για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μάνας σε μια κλασική οικογένεια. Παίζουν οι: Μάρκος Σεφερλής, ΔημήτρηςΣταρόβας, Γιάννης Καπετάνιος,’Ελενα Τσαβαλιά κ.ά..

Οι υπεύθυνοι των καναλιών, πέρα από τις παραπάνω κωμικές σειρές που σας παρουσιάσαμε, έχουν στη διάθεσή τους κάποιες ακόμη, που τις εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να τους δώσουν το πράσινο φως και να προχωρήσουν στην υλοποίηση.